❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 24, 2012

POST 57: MAS KAHWIN BLING BLING


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Kemain tajuk kan...haha...
jangan salah faham....mas kahwin ayong bukanlah emas berkarat-karat, berat bertan-tan...
oh tidak!!!
serendah-rendah mas kahwin kan yang paling afdhal...
dekat sini ayong nak share info jumlah mas kahwin ikut negeri...rasanya valid lagi kot..yang penting untuk johor sama je, RM22.50...bab ni ayong suka dengan negeri Johor...walaupun ayong perempuan tapi kalau mas kahwin tinggi-tinggi sangat sampai membebankan, apa kejadahnya kan..sedangkan Saidatina Fatimah kahwin dengan Saidina Ali pun mas kahwin hanyalah perisai besi...lagi pulak kita yang bukannya sesiapa..
jom check it out!

kepada lelaki yang berangan nak kahwin dengan puteri sultan negeri selangor  sila sediakan mas kahwin  RM2500 paling kurang ye...=p
amacam? dah tau sendiri punya mas kahwin???
ayong malas nak fikir banyak, ikut jela yang negeri johor dah tetapkan...RM22.50...lega satu hal! hehe...

jadi, apakah yang bling-bling sangat tu???
ini dia...
macam ada cahaya keimanan dari atas kan...simboliknya semoga masjid yang akan kami bina ini dikurniakan nur melimpah ruah oleh Allah s.w.t....aamiin.....

ni la mas kahwin ayong dari along...along bagi je duit RM22.50, lepas tu ayong yang framekan...bagi cantik...kenangan nak simpan seumur hidup ni....nanti bila gaduh-gaduh lepas kahwin suruh renung balik frame ni..huhu...

total damage:
frame - RM14.00

yang ni glitter foam ayong beli hari tu...ayong ada cerita kat sini..

ni duit along ye...RM22.50

alhamdulillah settle dah mas kahwin...
tinggal nak bagi kat along nanti boleh deco cantik-cantik atas dulang hantaran ye..hehe...
cakap pasal hantaran, ayong masih tak nampak lagi hala tuju nak deco untuk hantaran macam mana..nak yang simple, senang, cantik dan murah....jadi haruslah kita berkawan baik dengan pak cik google..
sekian cerita mas kahwin....bye!

p/s: alhamdulillah jugak semalam selamat dah finalize design dress nikah, dah bayar deposit, ukur semua...
InsyaAllah designer tu cakap bulan 1 or bulan 2 boleh siap...
~harap-harap semua jadi seperti yang dibayangkan...doakan ye....aamiin..~

POST 56: WEDDING CENTERPIECE VERSI MALAS DAN JIMAT AYONG (PART 1)


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Salam 10 Muharram 1434 semua!
alhamdulillah dapat puasa semalam dan hari ni...tiba-tiba dapat satu tips untuk kurangkan rasa lapar masa puasa iaitu buat projek-projek DIY...haha...terasa masa berlalu tanpa disedari..kejap je rasa dah petang...kejap lagi nak buka dah...sementara tunggu nak buka ni jom layan blog dulu!
so hari ni ayong mengerjakan botol-botol untuk projek centerpiece...
centerpiece ni nampak macam tak perlu kan, tapi sebenarnya perlu jugak..lagi-lagi wedding buat kat dewan....macam nak kena ada jugak deco-deco yang menceriakan lagi hari bersejarah tu...lagipun kos nak buat benda ni takdelah melampau-lampau kan..so ayong pun merajinkanlah diri men'DIY' centerpiece sendiri...jom layan kisah projek centerpiece ayong ni...

ayong dapat ilham nak buat centerpiece dari gambar ini...

macam sangat simple...tapi jenuh jugak la fikir nak pakai apa buat bekas dia tu..nak beli balang-balang kaca semata-mata untuk centerpiece memang tak la kan....
entah macam mana satu hari kemas rumah, dok kumpul-kumpul botol air mineral blue tu, memang banyak sebab masa mula-mula diet minum air banyak, 4 botol air mineral blue yang besar tu..rajin gak la membeli air mineral tu bila malas nak masak air...teruk giler!haha...
sila abaikan cerita malas nak masak air tu, kembali ke pangkal jalan, pasal centerpiece...
so, sekarang ada 18 botol air mineral tu..bolehlah letak kat meja bulat rombongan pengantin laki ada 4, meja tetamu nak letak 12 centerpiece, 1 untuk guestcorner, 1 untuk photocorner..cukuplah..banyak-banyak sangat karang lepas majlis tak tau nak buat apa jugak dengan benda alah ni...alasan!padahal malas nak buat banyak-banyak...hahaha....

bahan-bahan untuk wedding centerpiece versi malas ayong:
botol air mineral blue 1.5liter
inilah dia botol air kesayanganku!
crepe paper
gambar hiasan je...semua tau kan crepe paper?
dawai 
ni dawai beli awal-awal dulu...beli semua saiz...haha...
label bekas centerpiece

label centerpiece



lidi sate

cara-caranya:
1. kumpul botol air mineral tu banyak-banyak ye....

2. potong cantik-cantik botol air mineral tu jadi separuh...yang nak guna bahagian bawah je...sekarang ni tengah difikirkan nak buat apa dengan bahagian atas tu...kalau ada kegunaan bagus jugak..tak baik membazir...hehe..
macam ni ye...
2. print label untuk bekas centerpiece yang dah design (saiz separuh kertas a4) lepas tu tampal label tu kat bekas guna double tape.

4. buat crepe paper flower..yang ni tutorial ayong tengok yang cik bie share tu...di sini ye...

5. letak crepe paper flower tu atas botol air yang telah dipotong cantik-cantik.

6. print label centerpiece meja yang dah design..ayong buat saiz poskad print atas kertas keras.

7. tampal lidi sate kat label centerpiece meja tu.

8. cucuk lidi tersebut di tengah-tengah crepe paper flower, jangan smpai merosakkan crepe paper flower tu.

untuk step 6,7 dan 8 tak dapat tunjuk gambar lagi sebab belum buat..baru try and error buat satu je...bila dah buat nanti kita sambung cerita centerpiece part two ye...hehe...
tadi baru siap mengerjakan botol-botolnya....ni la hasilnya....


untuk bahagian dalam botol tu, kalau rasa kosong, nak bagi macam berat sikit supaya tak terbang dek angin, bolehlah nak letak apa-apa pun yang bersesuaian...contoh: batu, pasir, biji kristal, gel bulat-bulat, air, bintang kecik-kecik buat pakai kertas tu...ni idea ayong la..kalau ada cadangan boleh share...amat dialu-alukan...sebab ayong pun tengah fikir lagi ni nak bubuh apa dalam tu...

total damage:
crepe paper - RM0.80/pc (ayong beli 5)
lidi sate - RM3.60/paket
yang lain memang dah sedia ada...
ok..sekian cerita part 1 wedding centerpiece versi malas dan jimat ayong...hehe...

~SHARING IS CARING~



GIVEAWAY 39: 1st GiveAway My Sophie Paris Online

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


::NAK JOIN KLIK BANNER YE::
ayong tag semua yang baca entri ni ok...jom meriahkan ga ni....lagi ramai lagi best!
mana tau purse cantik ni jadi milik kita....hehe....

~last but not least, thanks to organizer sebab sudi buat giveaway best ni...~

GIVEAWAY 38: Segmen Follower pilihan dari aniseshop.com


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

sebenarnya ayong dah lama usha page aniseshop ni...sebab berkenan giler kat satu shawl dia...siap pernah masukkan kat entri ini...ayong pinjam ye gambar tu...jangan risau, ada tulis pic credit to anis eshop...hehe...alhamdulillah ayong menang veil untuk nikah dari giveaway yang ayong letak pic anis eshop tu...so di kesempatan ini, ayong nak wish thanks kat anis eshop gak la...hehe...
tudung-tudung dan shawl-shawl anis eshop ni memang cantik-cantik...tu yang dok usha hari-hari...tapi ayong ni bukan jenis online shopping sangat, so mampu tengok jela...hehe...
bila anis eshop buat segmen ni, terus excited nak join...harap-harap bertuah...hehe...nanti kalau ayong menang kita review anis eshop habis-habisan ye....buat masa sekarang, kalau korang nak usha-usha anis eshop ni, boleh klik gambar kat bawah ni ok...sekelip mata je sampai...hehe...


::NAK JOIN KLIK GAMBAR YE::

~dah lama admire tudung and shawl anis eshop..harap-harap dapat satu...hehe..~





Thursday, November 22, 2012

POST 55: REVIEW HADIAH CONTEST BY GIFT & TQ TAG




Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Hai korang...kerja ye?
ayong cuti hari ni...birthday sultan...hehe...
so, dapatlah meluangkan masa mengadap blog tercinta ni...hahaha...

last week balik rumah, dapatlah tengok parcel-parcel yang baru sampai...ada dua hadiah yang dah sampai...button badge gift & tq tag dengan lori oreo ga by cik lily putih...alhamdulillah...
makanya, hari ni ayong nak review hadiah button badge by gift & tq tag ye...
jom layankan aje...zassssss!

untuk pengetahuan korang, ayong pernah join contest yang Gift & Tq Tag anjurkan...
ni link pasal contest itu
ni link entri ayong
dan ini link announcement pemenang

alhamdulillah, ayong menang 1st place...
bersyukur sangat sebab memang perah otak giler-giler jugak la nak bagi idea kat wawai ni...hehe..
thanks wawai sebab bagi ayong menang!

lepas dah tau menang tu, ayong terus pm wawai...wawai cakap ayong boleh bagi je design macam mana ayong nak...dia try buatkan..disebabkan ayong ni tak berapa nak kreatif, ambil masa jugak la nak bagi draf design yang ayong nak...
ni la draf design yang ayong bagi kat wawai....buruk kan???
tapi ni hasil lepas wawai dah design..memang superb!
first time tengok design ni terus jatuh cinta..terus forward kat along....dia pun suka sangat...so, terus proceed...memang terbaiklah wawai buatkan!
tak lama lepas tu wawai tunjuk pic ni kat fb...button badge ayong dah siap!
teruja giler nak tengok depan mata....hehe...

thanks wawai!
ni la rupa parcel yang baru diterima
belum apa-apa, budak kenit ni dah rasmikan dulu....hehe....
lepas dah bukak tu, ummi ayong tanya nak buat apa dengan button badge tu? nak bagi orang ke? ayong cakap taknak la bagi orang....karang orang tak simpan, buang-buang je...luruh jantung ni...so ayong ingat nak pin kat kain, lepas tu nak framekan...then tiba-tiba ummi cakap ma along kan ada bagi kain yang dia buat cross stitch tu..boleh la pin kat situ...hmmm...betul jugak, hampir terlupa pasal kain tu..
terima kasih ummi! you are brilliant! like mother like daughter la kan...hahaha....
ma along ni merangkap bakal ibu mertuaku memang minat benda-benda kraftangan ni...so beliau memang rajin buat untuk bakal menantu kesayangan beliau ni...ingat lagi masa mula-mula ayong beli kereta, semangat beliau mengait buat sarung kotak tisu...dan sampai sekarang sarung tu masih tersarung kat kotak tisu dalam kereta ayong....hehe...terima kasih ma!
ok..ok...cukuplah mengimbau memori daun pisang, berbalik pada kain cross stitch tu..
so, dapat idea nak pin kan button badge tu keliling gambar...
inilah hasilnya..taraaaaa!!!!
amacam???
sekarang tengah usha-usha frame yang sesuai untuk kain ni...ke ada sape-sape nak bagi free?haha...
ummi cakap nanti masa wedding kat dewan tu boleh la pamerkan, jadikan salah satu deco..ambil hati ibu mertua katanya.....hahahaha....

itulah kisah button badge yang ayong menang dari Gift & Tq Tag...thanks once again wawai!

REVIEW GIFT & TQ TAG
macam yang ayong janjikan, mana-mana giveaway yang ayong menang, ayong akan buat review pasal blog ke, bisnes ke yang berkaitan dengan organizer....it's just sense of appreciation...hehe....
so, ayong akan buat review pasal bisnes wawai ni ye...sebagai mukadimah, wawai ni merupakan mantan b2b, so beliau memang sangat memahami la apa yang b2b ni perlukan...dan yang pasti apa yang Gift & Tq Tag sediakan memang cantik dengan berbaloi-baloi....
jom tengok apa yang Gift & Tq Tag sediakan...

tq tag :: gift :: wedding card :: any printing :: button badge :: banner/bunting :: designing :: poster
photo prop :: deco (untuk wedding, party) :: apam polkadot

banyak kan service dia?
untuk lagi menambah keterujaan korang, ayong nak tunjuk jugak beberapa gambar best-best hasil tangan wawai ni...hehe....zasssss!
deco
deco
tq tag
tq tag
convo set photo props
engagement set photo props

wedding set photo props
the real one!
button badge
apam polkadot comel!
dah puas cuci mata tak?
mestilah belum kan...ni baru sikit je...kalau tengok sendiri facebook dengan blog wawai, lagi la korang akan speechless....memang semua sangat comel...rambang mata!
so, apa lagi...ni ayong bagi link, korang terjah sendiri ye.....

last but not least, ayong memang sangat-sangat berterima kasih dengan wawai....all the best in business world! semoga sentiasa tabah menghadapi apa jua cabaran mendatang....ayong boleh nampak Gift & Tq Tag punya masa hadapan yang sangat cerah dalam bidang ni sebab apa yang Gift & Tq Tag lain dari yang lain, seni kreatif wawai sangat comel...ikhlas dari hati seorang blogger...hehe....

p/s: dalam gambar kat button badge tu nampak along macam gelap sikit, hakikatnya dia cerah...bab tu je dia complaint...haha...sebenarnya ayong saja je buat macam tu....tak boleh bagi gambar hensem-hensem sangat...karang ada yang jatuh hati, naya iiiiiii.......hahahaha......

Wednesday, November 21, 2012

POST 54: Designer baju nikah? Ewah ewah...ber'designer' bagai kau ye....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Baru perasan ayong tak pernah buat post pasal angan-angan outfit nikah...padahal moment tu paling penting kot...so outfit haruslah yang paling memenuhi idaman kalbu....nampak sangat asyik berangan je...
normal la tu kan as b2b??hehe...

so, lepas berbincang berhari-hari pasal kaler baju nikah kitorang, akhirnya kaler dusty pink dipilih...
semuanya gara-gara gambar ini...cik abang tu berkenan pulak....


untuk baju nikah ayong memang taknak kaler biasa macam putih ke krim...
ayong memang kureng sikit dengan kaler-kaler macam tu....tu yang kena fikir nak kaler apa...
since baju nikah memang nak tempah, so boleh la decide kaler dulu....hehe...

so, decided dusty pink for solemnization...
then fikir pulak nak design macam mana....ayong ni bukanlah jenis berfesyen sangat, biasa beli baju kurung siap je dan mesti cari yang bawah rm100, kalau dapat bawah rm50 tu lagi suka...hehe....so untuk nikah ni macam ada impian nak buat dress...sebab seumur hidup tak pernah kan....lepas ni rasa macam takde sebab pulak nak buat dress..tapi ada rasa berbelah bahagi jugak sebab buat dress lagi mahal dari buat baju kurung biasa..sebab kan kalau boleh nak jimat sangat-sangat...tapi keinginan nak memenuhi impian tu ada jugak....ayong tak kisah wedding takde pelamin gah tapi bab baju nikah ni rasa macam kisah pulak...rasa bersalah jugak dengan diri sendiri nak buat sepasang baju je ratus-ratus....huhu...
tapi akhir sekali, dapat ayat penyedap hati...
bab baju nikah ni takpe kot mahal sikit, bagi satu reward untuk diri sendiri penat-penat kumpul duit, perah otak, kerah tenaga nak kahwin kan...dengan syarat setiap tahun anniversary nak pakai baju tu...refresh the moment.......hehehe.....

lagipun ayong dah jumpa satu butik yang macam memenuhi citarasa ayong...butik ni dia guna lycra dengan chiffon untuk buat dress...ayong pulak dah terjatuh hati dengan jubah kina yang guna lycra dan chiffon...
ingat tak yang kaler biru pink tu?

yang ni la sayang...
pic kredit to kina
simple tapi betul-betul buat ayong jatuh cinta pandang pertama...tu yang decide nak buat dress jugak....tak kira...hahaha....so bila jumpa butik ni dalam beberapa bulan yang lepas memang terus jatuh cinta jugak...
bila pergi usha, harga dia pun not bad...dia buat pakej rm1000...pakej termasuk dia design dan buatkan dress lengkap beading semua + tudung + veil + baju melayu yang ada songket kat leher dan poket + samping...kain pun dia yang sediakan....material dress dia nak guna lycra (tak sure jenis apa, harga dalam rm25/meter, tengok kat butik jenis kain lycra yang sedap) dengan chiffon silk, material baju melayu pun tak ingat jenis apa, yang penting bukan satin tapi kain memang sedap... ok tak ye?
tapi macam dah confirm nak hire designer tu..sebab bila kira-kira balik kalau beli kain tempah sendiri pun lebih kurang je harganya....ke sebab hati dah terpaut ni?? hehe..
nak tengok gambar? jom la layan sikit...hehe....

contoh dress yang ada kat butik...
ni la contoh baju melayu yang dia akan letak songket sedondon dengan samping kat leher dengan poket..
tertarik giler...nampak smart! baru naik seri pengantin lelaki....hehe....
nak tunjuk samping tu sebenarnya yang dia akan bagi...nampak ok tak?
tak reti la bab-bab samping ni sebenarnya....huhu....
sumber: facebook d'arienna ekslusif

amacam?
kalau takde aral, khamis ni pergi jumpa designer tu untuk bincang design semua..
doakan ye semua urusan dipermudahkan....
kalau betul-betul jadi dengan butik ni, nanti ayong buat special review ye....

~kalau dah setel bab ni, lega 20%..boleh fikir benda lain pulak...selagi tak 1/6/2013..selagi itu la...isy..isy..~

Sunday, November 18, 2012

POST 53: JEWELLERIES


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

tengok tajuk macam banyak je harta tu kan...haha..
takde la..just nak share...benda ni pun sebahagian dari preparation kahwin jugak kan...bukan nak menunjuk-nunjuk ke apa ye...dari awal lagi rasanya ayong dah bagitau segala apa yang ayong cerita dalam blog ni lebih pada ayong nak buat kenangan susah senang kitorang prepare untuk wedding kitorang..that's all...kalau ada mana-mana cerita yang boleh bagi manfaat untuk orang lain, itu lagi bagus...korang boleh tiru, ambil idea or whatever...tapi kalau boleh nyatakan sumber dari mana korang dapat lagi bagus...
it's just sense of appreciation...

ok, back to the topic...
last week kan along datang jb, so memang target nak setelkan beli rantai tangan ayong untuk batal air sembahyang nanti dengan cincin along...sebabnya harga emas ni kan semua orang sedia maklum makin naik dan makin naik..so sementara dia belum naik mendadak lagi ni, baiklah kitorang manfaatkan masa ni...
so last week kitorang berjaya la setelkan 1 bab ni...lega...dapatlah seutas rantai tangan untuk ayong dan along pun dapat cincin silver yang kitorang dah sama-sama jatuh cinta pandang pertama dengan design dia...yang penting harga still dalam bajet....
bagi teaser jela ye...segan nak tunjuk betul-betul...hehe....



kat sini ayong just nak share beberapa tips sebelum beli emas la ye...
  • Buat research sikit pasal jual beli emas, pastikan tau apa itu emas, kenapa penting beli emas ni, terms yang digunakan dalam jual beli emas (cth: harga upah, spread).
  • Pastikan korang survey dulu harga emas terkini berapa...boleh google je...
  • Survey dekat banyak kedai emas untuk bandingkan harga emas dan harga upah..sebab kadang-kadang harga upah sangat ketara perbezaannya walaupun design lebih kurang sama...
  • ada orang cakap beli emas dekat kedai-kedai buruk lebih murah...mungkin betul jugak, sebab ayong try survey kedai-kedai buruk dengan kedai emas yang dah famous amos (cth: habib jewels, wah chan, poh kong), harga emas memang lebih kurang tapi harga upah sangat berbeza...kalau dekat kedai biasa untuk design yang lebih kurang sama korang boleh dapat harga upah dalam RM50, dekat kedai yang dah famous ni serendah-rendah harga upah RM100...lepas tu susah nak nego...kalau kat kedai lama-lama boleh nego banyak, lagi terer nego, lagi untung...hehe...
  • pastikan beli dari kedai, syarikat atau individu yang dah betul-betul boleh dipercayai..sebab sekarang ramai orang yang pandai kelentong...ni prinsip ayong dalam beli emas..biarlah kita merangkak-rangkak kumpul emas, tapi jangan sesekali tambah hutang untuk beli emas dan kalau boleh jangan percaya langsung dengan skim-skim pelaburan emas ni, beli emas biar dapat emas bukan dokumen entah apa-apa ye..

banyak lagi tips-tips yang korang boleh google sebelum beli emas ni...nasihat ayong, walaupun kita takde duit berkepuk-kepuk, tapi at least biarlah ada ilmu tak banyak pun sikit pasal emas ni sebab sebenarnya kita tak perlu tunggu kaya kalau nak beli emas, dari melabur duit entah tak tau hujung pangkal, baiklah guna duit tu untuk kumpul emas, sekurang-kurangnya kita nampak hasilnya depan mata dan semua orang tau emas ni kalau simpan jangka masa panjang memang menguntungkan..
so buat research dulu ye sebelum terjah kedai emas, nanti bila pergi kedai tu takde la macam blur sangat dan macam kena kelentong je kan...sebab emas ni harga dia turun naik, susah nak jangka...kadang dia letak harga murah, tapi bila campur tolak darab bahagi dengan upah la, kos itu, kos ini, sebenarnya sama je or mungkin boleh jadi lagi mahal...so, kena pandai pilih ye kawan-kawan...
ayong pun bukanlah pro sangat bab ni...tak  berkesempatan lagi nak mendalami ilmu emas ni..kalau korang berminat nak mendalami ilmu emas ni, korang boleh google je..

p/s: kalau ayong, ayong suka refer website ni... JUTAWAN GOLD...tak rugi belajar....peace!





POST 52: LABEL CORNER


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah...
bersyukur masih dipanjangkan umur pada hari ni...
semoga Allah s.w.t sentiasa melindungi hamba-hambaNya...
aamiin....

pagi ni just nak cerita pasal ada satu projek lagi yang ayong dah berjaya siapkan...alhamdulillah...
ayong dapat ilham nak hasilkan benda ni dari blog nora...thanks nora!

suka tengok label THANK YOU tu...bila fikir-fikir bagus jugak kalau buat macam ni...baru orang perasan corner yang ada dalam majlis kita..karang penat-penat buat, orang tak perasan pulak...lagipun, nak buat benda ni bukan susah sangat, dan tak pakai banyak duit pun..boleh tambah koleksi deco lagi....
kalau nora guna doily paper, ayong pulak guna kotak...kebetulan hari tu kemas-kemas rumah, memang ada banyak kotak nak buang...tiba-tiba 'TING!'...hehe...
jom layan kisah projek yang tak seberapa ni ye..
bahan-bahan:

kotak

huruf-huruf yang dikehendaki

senjata-senjata yang diperlukan...lupa letak gambar gam..

cara-cara:
1. design huruf-huruf yang dikehendaki ikut suka hati dan print...
macam ayong google je gambar, lepas tu copy paste..hehe..

2. gunting huruf-huruf yang dah print atas a4 tadi...

3. tampal huruf atas kotak.

4. potong kotak ikut huruf-huruf tadi.

dah siap!
maka terhasillah label untuk corner..

ayong buat 3 benda, THANK YOU untuk meja hadiah, GUEST CORNER dan PHOTOCORNER..nanti tinggal lubangkan sikit lepas tu masukkan tali dan gantung kat meja macam nora buat...hehe....
disebabkan benda ni nak pakai lagi 6 bulan, so kena la simpan baik-baik dulu ye...
duduk diam-diam dalam ni ye sayang..
semoga 'awak-awak' semua bahagia dalam ni ye..
simple kan?
paling penting duit tak keluarkan sesen pun untuk buat deco ni...semua guna yang sedia ada..
selamat mencuba!

~rasa berbaloi buat benda ni sebab simple, jimat dan yang paling best untuk long term planning kad-kad huruf ni boleh guna untuk ajar anak kitorang ABC nanti...hahahaha...~