❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 4, 2013

POST 97: Bunting Dan Banner Murah Berbaloi-baloi By Imtiaz Digital

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

hohoho...gigih nak curi-curi masa nak publish post ni....
lepas cuti 2 hari kerja terus menimbun ok...semalam terus tak sempat nak buat...
hati tak senang fikir post ni tak publish lagi...boleh gitu? hahahaa...
ingat teaser ini? 

ni adalah pic bunting kahwin kitorang... 

alhamdulillah banner dan bunting kitorang dah setel...walaupun nampak remeh banner and bunting ni tapi sebenarnya penting tau...bab banner and bunting ni along yang beriye suruh buat, siap request nak letak gambar muka kitorang lagi...sebabnya dia kata senang orang nak tau tu kenduri kita...sebab pernah jadi dia tersalah pergi kenduri kawan dia sebab takde gambar ke apa kan..betul jugak tu...jadinya ayong pun gigihlah menggoogle vendor buat bunting and banner yang murah...memang nak cari yang murah-murah sebab tak nampak lagi apa nak buat dengan bunting and banner ni selepas kahwin..
punyalah nak pastikan setiap sen itu berbaloi-baloi kan...hehe...

then satu hari ada post best ni kat group The Brides Of 2013...
then tergerak hati nak usha, sebab kira-kira macam murah...lepas dah usha-usha, dia memang buat offer printing sekaki rm1...murah tu...standard price katalah buat banner 2x5 range price rm20-30, maksudnya sekaki singgit lebih jugak...kalau nak mintak dia designkan dia caj RM20 sahaja...kala terror design sendiri bagi je kat dia...then tengok komen-komen and testimoni orang-orang cam ok je...teruslah roger diorang...ayong deal dengan zahin tu, dia yang paling cepat reply whatsapp..hehe.. 
deal segala deal, bagi draf semua, dah puas hati, terus print...dalam 2 minggu jugak la deal dengan zahin, sian dia pening kot layan ayong yang cerewet ni..kejap nak macam ni, kejap nak macam tu...ampun ye awak...hehe... 

ni la draf ayong bagi kat zahin...
draf bunting
draf banner
dan ini hasilnya.....tadaaaa...
bunting 2x5 @ RM10 only! 
banner 3x10 @ RM30 only!
memang puas hati! 
ayong tak amik lagi gambar real banner, gambar bunting pun yang teaser tu je...
nanti dah gantung betul-betul masa majlis ayong share kat sini ye...

ni yang real punya masa hari kejadian...gambar banner terlupa sangat nak snap...sori ek...
Komen ayong tentang Imtiaz Digital And Printing: 
- sangat senang deal walaupun hanya via whatsapp dan email. 
- sangat memenuhi kehendak customer...cakap je nak macam mana, diorang akan buatkan...
- rasanya harga sangat berbaloi-baloi...bunting 2x5 rm10, banner 3x10 rm30...murahlah tu kan? 
- kalau ada apa-apa nak tanya cakap je, mesti akan dilayan dan cepat je reply...sangat puas hati... 
kesimpulannya ayong memang puas hatilah! 
thanks Imtiaz Digital!! 
kalau korang berminat, boleh roger diorang..
contact details dalam namecard ni, pilihlah mana yang korang berkenan nak roger ye...peace!

p/s: boleh bagi idea tak apa nak buat dengan banner dan bunting ni lepas majlis bagi benda ni betul-betul dimanfaatkan?

4 comments:

uMmI NuR aIn said...

akhirnye.....hehehehe.....murah kan?
tak sia sia ain post status tu kat group..hehehe

AyongAtikah Zaid said...

yeay!!!mmg x sia2...alhamdulillah...murah sgt...thanks ummi!!! =)

Ahmad said...

Salam.. tumpang tanya..diaorng bt dekat area mane..? kot senang COD

AyongAtikah Zaid said...

Diorg kat gombak...kat pic namecard tu ade address diorg..blh try roger..=)