❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 8, 2012

GIVEAWAY 10: Giveaway Chantek by As

Assalamualaikum w.b.t
Ehem..ehem...ada contest untuk b2b la....
thanks as sebab sudi buat contest untuk b2b and specifically for b2b 2013...thanks a lot!
ok, jom tengok apa cerita contest cik as kita ni yang bakal bergelar puan x lama je lagi....moga semua dipermudahkan ye...aamiin...

macam mana nak join?
1. follow blog Chantek by As - DONE
2. Like page Chantek by As - DONE
3. buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Chantek by As' dan letak 1 gambar veil/tudung/shawl nikah yang menjadi pilihan. - DONE
4. melangsungkan majlis pada 2013- InsyaAllah..begitulah rancangannya...aamiin...
5. tinggalkan link entry kat entry ni. - DONE
6. Hanya 4 pemenang akan dipilih.
7. Tarikh tutup: 01/09/12
nak tau hadiah??
1st place: tudung/shawl/veil
2nd place: tudung/shawl/veil
3rd place: tudung nikah
4th place: shawl nikah

wahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! bestnya!!!!
impian setiap b2b kot kalau ada orang yang kreatif macam as ni nak buatkan tudung/shawl/veil idaman kalbu secara percuma...kan???
so, ayong dah pilih 1 veil pilihan hati ayong...yang menjadi idaman kalbu sejak dari kali pertama ku melihatnya...ecewahhhh....hehe...nak tau??? skrol bawah lagi...hehe...

thanks kina bagi izin guna picture ni....ambil berkat ibu mengandung..aamiin...hehe...
pic credit to  fb kina
siapa x kenal dengan ex-b2b yang femes ni kan,
serius jatuh cinta pandang pertama dengan veil dia...siap dah tanya lagi kalau nak sewa tahun depan boleh x, tapi kina cakap takut dah buruk...dah lama kan..betul jugak tu...
sampai saat ni, veil ni memang jadi veil idaman ayong untuk nikah...

dah alang-alang cerita pasal tudung/shawl/veil idaman ni kan dan alang-alang cik as kita yang pakar bab-bab ni baca kan ataupun untuk sesiapa yang nak bagi pendapat baca kan....ayong just nak mintak pendapat korang..sebab kadang-kadang kita rasa cantik dah, tapi sebenarnya x sesuai....
just nak tumpang mintak pendapat..siapa-siapa pun boleh komen...boleh ye? 
begini ceritanya...ayong suka veil ni, simple, sangat cantik, smooth, flowy dan yang sewaktu dengannya....memang ciri-cirinya menepati design yang ayong nak..sebab ayong x minat sangat yang berat sangat,berkerawang sangat or bersulam sangat...so penggunaan pearl dgn 3d flower tu dah cukup untuk ayong...memang insyaAllah nak merealisasikan impian ni...
cuma 1 je, kina pakai tudung awning, tapi ayong macam plan nak pakai shawl..
terasa kecomelan yang lebih terserlah....hahahaha..
nak tanya, sesuai x kalau veil macam ni pakai dengan shawl...
jap ayong tunjuk pic design shawl yang ayong macam berkenan...

yang macam ni...ok x ye??
kalau pearl kat veil ganti dengan batu-batu macam ni cantik jugak kan..apa kata anda??hehe...
pic credit to Anis Eshop
ayong tunjuk kat korang 2 picture ayong pakai tudung awning dengan shawl...mana korang rasa paling sesuai dengan muka ayong untuk event paling bermakna dalam hidup...
tolong vote eh...hehe...dalam dilema ni....haha...

ni version kalau pakai tudung awning
ni version pakai shawl
berbalik pada niat asal kita ye..
veil kina yang jadi pilihan hati ayong...
andai kata ayong berjaya dapat GA ni, ayong mesti akan bersyukur sangat-sangat...
andai kata ayong x berjaya pun insyaAllah akan cuba sedaya upaya nak merealisasikan tudung/shawl/veil impian ayong ni...
~InsyaAllah~
akhir kata..jom doa sama-sama....
semoga kita semua sentiasa berada di bawah perlindungan rahmat Allah s.w.t, dipermudahkan segala urusan sebagai hambaNya, diberkati segala rezeki yang dikurniakan di dunia dan juga di akhirat....
~aamiin~

5 comments:

anakpakshaikh said...

good luck...

Asfiza Sharifuddin said...

gud luck dear :D

AyongAtikah Zaid said...

thanks zura and as! alhamdulillah..siap jugak entrinya...hehe....

MISS.FIFI said...

gud luck ayong..btw, utk tudung awning atau shawl, better pilih tudung yg buat muka kita nampak lain..contoh, bila kita dh selalu pakai tudung bawal, time nikah nnt try pakai shawl..so, nampak la kelainan pada kita..

lagi satu, kalau pakai awning, bila bakal husben nk cium time pas sarung cincin, dia akan cium tundung kita, buka dahi kita..hahhaha..

just pendapat je..

AyongAtikah Zaid said...

betul3....setuju fi...sebab tu macam nak pakai shawl...sebab hari-hari biasa x pakai shawl sgt, malas nak belit2..hehe..and bab cium dahi tu gak salah 1 faktor nak pakai shawl...hehe...thanks a lot fi...sgt2 hargai pendapat ko!