❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 13, 2012

GIVEAWAY 37: 1ST CONTEST FOR B2B BY ATIE


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Ingat tak ayong pernah buat entry pasal wedding theme colour?
kalau tak ingat or tak pernah baca, boleh KLIK SINI....
dalam entry tu ayong ceritakan theme colour wedding kitorang...akhirnya setelah beberapa lama, kitorang berjaya tetapkan theme colour...sangatlah susah ok..so ayong memang faham sangatlah kalau ada b2b yang beberapa kali asyik tukar theme colour...it's not as easy as ABC!

kenapa pulak tiba-tiba nak cerita pasal theme colour ni kan..nak tukar kah?
oh tidak!!
tak mampu nak menyesakkan kepala otak fikir pasal theme colour dah....nak fikir benda lain pulak...
entry pasal theme colour hari ni ayong buat special untuk join contest yang atie dan AAWD organize..
atie ni salah seorang ex-b2b yang ayong admire jugak dia punya wedding preps...
kalau nak usha blog dia oleh klik kat nama dia tadi yang ayong highlight pink tu ok..
so atie buat contest ni sebab nak let go hadiah-hadiah yang dia dapat masa menang contest yang dianjurkan oleh Azmah Ahmad Wedding Decor atau lebih dikenali sebagai AAWD...
rasa majoriti b2b dah familiar dengan nama ni kan? vendor wedding deco yang semakin meningkat naik...
so atie menang tapi dia tak pakai pun hadiah ni...maka diorang bergabung organize contest ni..meletop!hehe..

let's check it out!
macam biasa..ambil feel join contest dengan tepek banner dulu ye...
atie mintak kita ceritakan tema wedding dan letak templet..
templet yang tercantik di mata dia dan suami akan  menang....

so tema wedding ayong insyaAllah Turquoise + Pink...lepas tu ada ala-ala ombre...nak tau lebih lanjut pasal tema ombre, korang google je or klik sini..dia macam guna satu warna je tapi ada macam-macam tone...insyaAllah nak buat macam tu la tapi ayong guna dua warna..tamak! haha...
so masa hari kejadian nanti akan ada macam-macam tone pink dan turquoise...
ni templet ayong yang direka khas semata-mata nak join contest atie ni tau..
hak cipta terpelihara ye..harap maklum...hehe...


done..yeay!!
atie mintak tag 3 orang b2b..jom tengok siapa jadi mangsa ayong..hehe..
dan semua b2b ya...jom meriahkan contest atie ni...nak join klik banner ye...the more the merrier!

maka dengan itu, tamatlah entry ini...thanks atie sudi buat contest untuk b2b..harap-harap dapatlah menang salah satu hadiah sebab semua tu ayong memang perlukan sangat-sangat...thanks a lot!




10 comments:

Amalina Ali said...

wah. nama nana ada lah. insyaAllah nanti nana join. :)

Good luck Ayong. ^^

AyongAtikah Zaid said...

hehe...sorry..apa-apa semua nak tag nana...thanks!! =)

anaztasias nora aira said...

all the besh sapa2 yg join :)

AyongAtikah Zaid said...

@nora: thanks!! =)

siti farishah an said...

Good luck ayong.
Suke ur blog sebab banyak ga and contest.
Hehe

AyongAtikah Zaid said...

Thanks farishah! Saje suke2...jom la meriahkan ga blogger...:-)

FarizAtie said...

tahniah..sila tuntut hadiah anda kepada pihak AAWD ya..:)

http://miszatie.blogspot.com/2012/12/hadiah-1st-contest-dari-farizatie-aawd.html

Farhana IezAna said...

Tahniah dpt tempat ke 5.. =)

Iera'ra Nordin said...

congrats dear (^_^)

AyongAtikah Zaid said...

alhamdulillah..thanks atie, AAWD!! thanks and congrats jugak utk iezana & iera! =)