❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 10, 2012

POST 49: SIGNBOARD CORNER


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Ni memang balas dendam nak update blog ye...hahaha....
nak cerita next progress pulak..
yang ni ayong kira dah setel la...
signboard untuk corner....
bukan banyak pun...ada dua je corner yang ayong buat, photocorner dan guestcorner...
dulu ayong pernah cerita shopping barang-barang untuk diy kan?
ingat frame ni??

ayong beli kat Hinode Shop RM5 satu...
so, ni la hasilnya...



ayat main belasah je..layankan jela ek...haha...
niatnya lepas wedding ni boleh bubuh gambar kitorang dalam frame ni...hehe...

lagi satu ayong buat signboard untuk suruh tetamu masukkan guestnote dalam kotak..
macam ni...


yang ni ayong pakai kotak, lipat-lipat je...
macam ni...pastu tampal kertas a4 yang dah print tu...


dengan itu signboard corner diisytiharkan setel!
tak mau fikir dah...
simpan dalam kotak baik-baik...duduk baik-baik dalam tu ye sayang....

6 comments:

fatehamohamed said...

Dah leh pangkah sati check list..heee

AyongAtikah Zaid said...

dah siap terus pangkah...haha...x sabar nak setel...bila tengok preps yg slow dengan nak kumpul duit rasa nak lambat-lambat lagi je kawin...hahaha....

Amalina Ali said...

siappppppp....... :)

MISS.FIFI said...

ayong, rajinnya ko..jeles tengok orang yang rajin2 ni..nape aku malas sgt nak kawen ni..aduhaiii..hahahhah

AyongAtikah Zaid said...

dari sume-sume, baru 0.05% yg siap...hahaha....

AyongAtikah Zaid said...

@fifi: tiba-tiba terlebih rajin nak kawin...kpmpius jugak dgn diri sendiri...hahaha...ko tak rajin pun kompem cantik..ko kreatip...hehe....