❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 24, 2012

GIVEAWAY 38: Segmen Follower pilihan dari aniseshop.com


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

sebenarnya ayong dah lama usha page aniseshop ni...sebab berkenan giler kat satu shawl dia...siap pernah masukkan kat entri ini...ayong pinjam ye gambar tu...jangan risau, ada tulis pic credit to anis eshop...hehe...alhamdulillah ayong menang veil untuk nikah dari giveaway yang ayong letak pic anis eshop tu...so di kesempatan ini, ayong nak wish thanks kat anis eshop gak la...hehe...
tudung-tudung dan shawl-shawl anis eshop ni memang cantik-cantik...tu yang dok usha hari-hari...tapi ayong ni bukan jenis online shopping sangat, so mampu tengok jela...hehe...
bila anis eshop buat segmen ni, terus excited nak join...harap-harap bertuah...hehe...nanti kalau ayong menang kita review anis eshop habis-habisan ye....buat masa sekarang, kalau korang nak usha-usha anis eshop ni, boleh klik gambar kat bawah ni ok...sekelip mata je sampai...hehe...


::NAK JOIN KLIK GAMBAR YE::

~dah lama admire tudung and shawl anis eshop..harap-harap dapat satu...hehe..~





No comments: