❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 4, 2012

POST 47: INSTANT SHAPER SPANX KERRY BLOGSHOP


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

pernah dengar SPANX x?
ayong dapat tau pasal benda ni dari blog kina...
bagi yang nak tau apa benda spanx ni boleh usha blog Kerry Blogshop or entri kina yang ni...
sebab untuk entri ni ayong bukan nak review pasal produk instant shaper spanx yang kerry blogshop jual ni...just nak tanya opinion korang je..benda ni betul-betul best ke? betul-betul dapat sembunyikan lemak-lemak degil ke? sebab tiba-tiba macam ada keinginan nak jadikan hak milik satu bila baca latest post kat blog Kerry Blogshop offer boleh buat pre order dengan bayar ansuran....
so apa kata korang?


p/s: dah nak kahwin baru dapat keinsafan nak kuruskan badan..padan la dengan muka...dah berjaya buang 6 kg, another 20 kilos to remove...haihhhhhhhhhh.....

No comments: