❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 22, 2012

POST 41: DIY PHOTOBOOTH PROP


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Happy Monday Blues!
Boring kan kerja hari isnin, sangat terasa ke'blues'an itu...huahuahua...
so, disebabkan monday blues, kerja malas tapi bab kahwin rajin...hahaha....ayong pun rajin la meng'google' photobooth prop...selama ni macam pening la jugak sebab nak buat prop ni macam memerlukan daya kekreatifan yang tinggi, dan ayong bukanlah orang yang ada kelebihan tu...so, kena la usaha lebih google kan mencari dan mencari jalan paling mudah...dan akhirnya ayong baru tau sebenarnya dah banyak website yang bagi free gambar-gambar prop untuk photobooth yang kita boleh terus print..so baru terhegeh-hegeh nak download...isy..isy..isy...kesian kan baru tau...kenapa tak cakap awal-awal boleh dapat free..hehe...

so, ini adalah hasil penemuan ayong yang sangat membuatkan hati gumbira tidak terkata...

Accent The Party


   

(tapi yang ni kena request dulu)


kalau korang nak download jugak, just klik link ayong bagi tu, nanti dia ajar macam mana nak download semua ok...
kalau nak ikutkan banyak giler photo prop bila google...ada yang free, ada yang kena beli, ada yang kena request dulu baru dapat free...so rajin-rajinkanlah jari anda menari-nari di atas keyboard sambil mencuci mata ye....rambang mata tengok semua comel-comel....
kalau korang ada jumpa yang lagi comel-comel share tau....hehe....
thanks la untuk mereka-mereka yang baik hati bagi free ni...
thanks sebab memudahkan projek ayong..hehe...
apa lagi, jom la kita menggembirakan diri men'download' dan membuat photo prop masing-masing...yeay!!

p/s: oh ye...kalau korang nak beli  photoprop yang dah siap je pun ada.. boleh roger GIFT & TQ TAG by Wawai Yus...promote sikit ek sebab tak sabar nak dapat button badge dari wawai ni...gambar dah tengok dah...tengah tunggu wawai pos...hehe....nanti dah dapat ayong review banyak-banyak pasal GIFT & TQ TAG by Wawai Yus ok...hehe...

tak sabar punya pasal...nak letak jugak...hehe...









10 comments:

cik mah said...

tq share ayong...seronok2...kumpul props..hehehe

chibi neko said...

ayong... kalau jmpe witch hat jangan lupe buat yeh

AyongAtikah Zaid said...

@cik mah: sesame...tula kan...rasa mcm nak buat semua je...hehe...

@nisah: baik! Tgh berusaha cari...klu xde, terpaksa la buat sendiri demi housemate tercinta...hahaha...

Amalina Ali said...

cepat siapkan. dah boleh "done" kan yang KIV tu. Hihi.

AyongAtikah Zaid said...

haha....ai ai cip!!! =)

Zila Zainal said...

haa yang ni dah penah jumpa masa nak browse2 idea prewed props dulu.. amik2 idea kat situ jee

AyongAtikah Zaid said...

ayong jela baru jumpa ni???hehe...adoyai...baru terhegeh-hegeh nak download...better late than never right??hahaha...

Cheida_Mymee said...

thanks nice sharing

AyongAtikah Zaid said...

@cheida_mymee: u r welcome..:-)

photobooth souvenir said...

great event.. hopefully you are happy and enjoy..