❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 10, 2012

GIVEAWAY 34: "Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)"


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


kenal header kat atas ni? confirm kenal kan...hehe...
Abang Eqbal Zack kita buat giveaway lagi la...apa lagi..haruslah join...hari tu join dah berjaya dapatkan button badge abang EZ yang smart tu...kali ni join harap-harap ada rezeki jugak...hadiah best-best tu....hehe..

sebelum apa-apa, disebabkan abang EZ buat giveaway ni sempena birthday dia yang jatuh pada 12/11/12, so mestilah kena wish dia dulu kan..here my wish!

disebabkan baru 10/11/12, maka kita wish happy becoming birthday ok!

special wishes ayong buat dalam CONTACT FORM ye...

kepada sesiapa yang nak join jugak, ayong bagi link kat bawah ni, bolehlah main klik-klik...jomlah join meriahkan giveaway abang EZ ni yang memang dah sedia meriah...hehe..ada rezeki dapat satu hadiah, kalau tak dapat, cuba lagi dan lagi...dengar-dengar abang EZ baru menang 10000 tau....mesti ada giveaway best-best nanti...tak sabar! hehe...

ok, ni link ye...


~congrats abang EZ for your huge winning! masyuk tu...bagi la sini sikit..hehe...~




No comments: