❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 13, 2012

GIVEAWAY 36: 1st Giveaway By MissJue


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Nak join giveaway lagi boleh?
sejujurnya tertarik sangat nak join giveaway ni bila tengok Shake N Take Mini Blender tu...macam best sangat! boleh la buat ice blended macam kat kedai....yummy! haha...
lagi satu, yang organize ga kali ni gang kita jugak, b2b 2013...memang haruslah join....
support kawan-kawan itu penting!

Jue buat ga ni sempena meraikan kejayaan beliau memulakan bisnes online kecil-kecilan..alhamdulillah....
ni la salah satu kebaikan yang ayong nampak dalam dunia b2b, diorang kreatif dan rajin, dan dari kekreatifan dan kerajinan tu diorang berjaya menjana pendapatan...
sesiapa yang berminat nak usha online business jue boleh klik mana-mana pic kat bawah ni ye...

                       

ok..jom pulang ke pangkal jalan...
ayong buat entry ni special untuk join ga yang jue organize...
kalau dapat menang hadiah kita review blog dan online business jue ye...hehe...
so jue just mintak kita buat entry pendek cerita kenapa nak hadiah yang beliau nak bagi tu...
sesungguhnya semua hadiah yang jue nak bagi memang sangat menggamit jiwa raga...
so apa lagi...jom layan...zasssss!
Shake N Take Mini Blender bernilai RM80
jatuh cinta pandang pertama dengan benda alah ni...memang seminggu dua ni teringin sangat nak beli blender sebab nak buat ice blended...dah la comel yang ni, boleh buat jadi botol air terus...memang kalau dapat ni bagai bulan jatuh ke riba la...will pray hard for this one...hehe..

2 meter border lace boleh pilih warna
b2b mana yang tak suka border lace angkat tangan???
mesti takde kan..ada je projek nak buat dengan border lace ni kalau dapat kan..
setuju?

10pcs kain felt assorted colour
ni lagi satu benda feveret b2b...setuju lagi tak? hehe....
benda ni pun ayong tengah dalam proses nak cari sebab ayong tengah planning nak deco hb ayong...kain felt adalah salah satu option untuk men'deco'...so, kalau dapat ni memang sangat membantu...
ni la hb ayong yang masih togel...kuang kuang kuang....
ID card holder handmade by Jue
haaaa....selalu tengok jue post pasal benda ni...nampak sangat suka jadi silent reader...haha...memang sangat comel! kagum dengan kegigihan jue...handmade item tu..mahal tau 'harga' handmade ni...
kalau dapat ni pun suka, sebab comel sangat!!!!!

last sekali jue mintak tag b2b yang kaki DIY...kalau ikutkan ramai..semua suka DIY rasanya..
dan lain-lain ye...ayong tag semua...
jom la meriahkan ga jue...the more the merrier!!!
kalau nak join, klik link ayong bagi ni ye...

last but not least, untuk jue, ayong wish all the best as businesswoman!
semoga dapat hadapi cabaran dan dugaan yang mendatang...aamiin...
thanks for organizing this sweet giveaway!








No comments: