❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 22, 2012

POST 55: REVIEW HADIAH CONTEST BY GIFT & TQ TAG




Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Hai korang...kerja ye?
ayong cuti hari ni...birthday sultan...hehe...
so, dapatlah meluangkan masa mengadap blog tercinta ni...hahaha...

last week balik rumah, dapatlah tengok parcel-parcel yang baru sampai...ada dua hadiah yang dah sampai...button badge gift & tq tag dengan lori oreo ga by cik lily putih...alhamdulillah...
makanya, hari ni ayong nak review hadiah button badge by gift & tq tag ye...
jom layankan aje...zassssss!

untuk pengetahuan korang, ayong pernah join contest yang Gift & Tq Tag anjurkan...
ni link pasal contest itu
ni link entri ayong
dan ini link announcement pemenang

alhamdulillah, ayong menang 1st place...
bersyukur sangat sebab memang perah otak giler-giler jugak la nak bagi idea kat wawai ni...hehe..
thanks wawai sebab bagi ayong menang!

lepas dah tau menang tu, ayong terus pm wawai...wawai cakap ayong boleh bagi je design macam mana ayong nak...dia try buatkan..disebabkan ayong ni tak berapa nak kreatif, ambil masa jugak la nak bagi draf design yang ayong nak...
ni la draf design yang ayong bagi kat wawai....buruk kan???
tapi ni hasil lepas wawai dah design..memang superb!
first time tengok design ni terus jatuh cinta..terus forward kat along....dia pun suka sangat...so, terus proceed...memang terbaiklah wawai buatkan!
tak lama lepas tu wawai tunjuk pic ni kat fb...button badge ayong dah siap!
teruja giler nak tengok depan mata....hehe...

thanks wawai!
ni la rupa parcel yang baru diterima
belum apa-apa, budak kenit ni dah rasmikan dulu....hehe....
lepas dah bukak tu, ummi ayong tanya nak buat apa dengan button badge tu? nak bagi orang ke? ayong cakap taknak la bagi orang....karang orang tak simpan, buang-buang je...luruh jantung ni...so ayong ingat nak pin kat kain, lepas tu nak framekan...then tiba-tiba ummi cakap ma along kan ada bagi kain yang dia buat cross stitch tu..boleh la pin kat situ...hmmm...betul jugak, hampir terlupa pasal kain tu..
terima kasih ummi! you are brilliant! like mother like daughter la kan...hahaha....
ma along ni merangkap bakal ibu mertuaku memang minat benda-benda kraftangan ni...so beliau memang rajin buat untuk bakal menantu kesayangan beliau ni...ingat lagi masa mula-mula ayong beli kereta, semangat beliau mengait buat sarung kotak tisu...dan sampai sekarang sarung tu masih tersarung kat kotak tisu dalam kereta ayong....hehe...terima kasih ma!
ok..ok...cukuplah mengimbau memori daun pisang, berbalik pada kain cross stitch tu..
so, dapat idea nak pin kan button badge tu keliling gambar...
inilah hasilnya..taraaaaa!!!!
amacam???
sekarang tengah usha-usha frame yang sesuai untuk kain ni...ke ada sape-sape nak bagi free?haha...
ummi cakap nanti masa wedding kat dewan tu boleh la pamerkan, jadikan salah satu deco..ambil hati ibu mertua katanya.....hahahaha....

itulah kisah button badge yang ayong menang dari Gift & Tq Tag...thanks once again wawai!

REVIEW GIFT & TQ TAG
macam yang ayong janjikan, mana-mana giveaway yang ayong menang, ayong akan buat review pasal blog ke, bisnes ke yang berkaitan dengan organizer....it's just sense of appreciation...hehe....
so, ayong akan buat review pasal bisnes wawai ni ye...sebagai mukadimah, wawai ni merupakan mantan b2b, so beliau memang sangat memahami la apa yang b2b ni perlukan...dan yang pasti apa yang Gift & Tq Tag sediakan memang cantik dengan berbaloi-baloi....
jom tengok apa yang Gift & Tq Tag sediakan...

tq tag :: gift :: wedding card :: any printing :: button badge :: banner/bunting :: designing :: poster
photo prop :: deco (untuk wedding, party) :: apam polkadot

banyak kan service dia?
untuk lagi menambah keterujaan korang, ayong nak tunjuk jugak beberapa gambar best-best hasil tangan wawai ni...hehe....zasssss!
deco
deco
tq tag
tq tag
convo set photo props
engagement set photo props

wedding set photo props
the real one!
button badge
apam polkadot comel!
dah puas cuci mata tak?
mestilah belum kan...ni baru sikit je...kalau tengok sendiri facebook dengan blog wawai, lagi la korang akan speechless....memang semua sangat comel...rambang mata!
so, apa lagi...ni ayong bagi link, korang terjah sendiri ye.....

last but not least, ayong memang sangat-sangat berterima kasih dengan wawai....all the best in business world! semoga sentiasa tabah menghadapi apa jua cabaran mendatang....ayong boleh nampak Gift & Tq Tag punya masa hadapan yang sangat cerah dalam bidang ni sebab apa yang Gift & Tq Tag lain dari yang lain, seni kreatif wawai sangat comel...ikhlas dari hati seorang blogger...hehe....

p/s: dalam gambar kat button badge tu nampak along macam gelap sikit, hakikatnya dia cerah...bab tu je dia complaint...haha...sebenarnya ayong saja je buat macam tu....tak boleh bagi gambar hensem-hensem sangat...karang ada yang jatuh hati, naya iiiiiii.......hahahaha......

2 comments:

khadijah said...

comel je ayong, tapi wawai memang kreatif gile dija pun follow blog dia tengok preparation mase kawin mmg mantap, congratz dear menang tu :)

AyongAtikah Zaid said...

kan....tgn org kreatif ni mmg best la...mcm ada magic...jeles giler! hehe..btw, thanks!! =)