❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 10, 2012

GIVEAWAY 35: siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


oh!!!! 
rasa mata melekat terus dekat dinding polkadot tu..ayong memang fan polkadot, sampai pernah terfikir nak buat wedding theme polkadot...punyalah fanatik kan..haha...
by the way, entry ni bukan nak cerita pasal tema kahwin ye...entry ni dibuat sebab nak join giveaway blogger nadia yang sangat menarik hati! make over bilik tu..giler ko taknak!! haha..nak make over sendiri entah bila kan...so, jomlah kita mencuba nasib...mana tau rezeki kan..heaven!

syarat nak join giveaway ni amatlah senang...cuma kena kreatif buat ayat yang mampu merentap tangkai hati nadia tu je...so, ni ayat ayong...harap-harap power la...jenuh perah otak ni...hehe...

'saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by kak na kerana saya nak buat wall makeover ni sebagai hadiah untuk bilik ummi abah saya sempena wedding anniversary diorang yang ke 26 pada 19/12/12 ni..mesti diorang suka! tiada apa yang lebih indah dalam dunia ni selain dapat menggembirakan ummi abah...untuk pengetahuan nadia, rumah kitorang ni abah dah beli 12 tahun yang lepas, tapi pada tahun 2006, kitorang pindah perak dan terpaksa sewakan rumah di johor..ummi abah bukanlah jenis orang yang berkira, bila penyewa cakap nak cat rumah,ummi abah tak kisah asalkan tak mencacatkan rumah...tapi malangnya taste penyewa sangatlah kontra dengan taste ummi abah...dia cat dinding bilik warna biru gelap...so bilik tu dah jadi gelap je...tak ceria..baru-baru ni kitorang baru je pindah johor balik dan sekarang ummi abah memang tengah merancang nak renovate rumah tu memandangkan saya pun akan berkahwin tahun depan...kesimpulannya diharapkan nadia mampu merealisasikan niat saya ini...hehe...thanks!'

saya dah usha-usha hasil kerja wall makeover by kak na dan sememangnya speechless!
klik satu gambar, terus keluar perkataan "WOW!", klik next picture, " CANTIKNYA!!", klik next lagi, "NAMPAK REAL JE!!", dan klik lagi, "BESTNYA ADA BILIK MACAM NI!!"... memang dah jatuh cinta pandang pertama dengan semua wall deco dia...
sangat awesome!!!
nak tunjuk jugak hasil kerja diorang yang awesome ni...boringlah entry tak banyak gambar kan...hehe...
elegan!
sangat real!
less is more!
macam dalam istana mermaid...hehe...
kalau kat office buat macam ni bagus..pembakar semangat...malas je, nampak gambar duit, mesti semangat balik...hehe...
oh!! ni sangat meruntun jiwaku!
terpesona!
rather than plain wall je selama ni, buat corak macam ni sangat nice!
oh!! ni comel sangat!!!!!
polkadot = comel!
tengok yang ni terus terkedu! sangat hebat!
awesome kan????
harap-harap adalah rezeki saya untuk bagi hadiah anniversary yang bermakna untuk ummi abah tahun ni.. aamiin...

~kalau tak dapat hadiah utama pun, hadiah-hadiah yang lain pun awesome jugak...~
~harap-harap melekat lah 1...i like deco-deco...hehe...~

4 comments:

nadia said...

salam ayongg,
nadia singgah sini! thank you so much sebab sudi join. nanti nadia upkan semua entry peserta dekat blog nadia ye. :)
suka baca blog ayong, banyakkkk ilmu pasal benda2 DIY kawen2 kann. ;) nasib baikk nadia dah kawen. ;p

AyongAtikah Zaid said...

Salam nadia...wah! Thanks a lot sudi jalan2 kat blog picisan ayong ni...hehe...xde byk la sgt la..buat apa yg termampu je...:-)

nadia said...

http://www.nadiafarahida.com/2012/12/pemenangnya-adalahhhhh.html

AyongAtikah Zaid said...

Alhamdulillah! Thanks nadia...saspen je tgk komen nadia....hehehe....:-)