❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 21, 2012

POST 29: Review Hadiah Giveaway by Something Handmade By Nuie


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Sebenarnya dah lama dah terdetik nak buat entri untuk review hadiah yang ayong pernah menang melalui contest dan giveaway ni, tapi asyik terbengkalai je sebab masalah-masalah yang tak dapat dielakkan..disebabkan tempoh lama terbengkalai tu, tiba-tiba terfikir pulak why not alang-alang nak buat entri review, review terus blog yang bagi ayong menang ni..sebagai tanda penghargaan atas kesudian menganjurkan contest, giveaway dan sebagainya...bukan senang tau nak buat contest, gveaway dan lain-lain yang sewaktu dengannya..semoga review ni sedikit sebanyak dapat membalas jasa blogger yang sudi anjurkan contest, giveaway dan lain-lain untuk pencinta-pencinta contest macam ayong ni...thanks a lot!

Gigih menaip entri lagi untuk hari ni...last hutang nak kena langsaikan...hehe..
dan hadiah ni memang paling bermakna sebab ayong memang teringin nak ada satu...tapi kalau nuie tak bagi, alamat memang takdelah..sebab nak beli rasa tak berbaloi...nak buat sendiri pandai dan rajinlah pulak kan...hehe...jomlah kita tengok apa kebendanya yang menjadi idaman sangat tu...

REVIEW HADIAH
ni la banner giveaway something handmade by nuie..memang tak rugi join, sebab nilai handmade ni memang tak ternilai...cantik sangat nuie buat..kalau nak baca entri ayong buat, KLIK SINI...
alhamdulillah dalam giveaway ni ayong menang antara yang bertuah melalui cabutan random...adik nuie yang tolong cabutkan...thanks to adik nuie...hehe...
pemegang nombor 9 tu ayong la...hehe..alhamdulillah...
jomlah tengok hadiah apa yang ayong dapat...
felt flower ring! cantik..suka ring dia tu..macam ala-ala klasik...tapi lagi suka bunga merah tu..hehe
closed up dari depan..nice kan?
tersarung di jariku..hehe...tak sabar nak pakai nanti masa wedding...baru menyerlah..orang tanya, mana pengantin? tu ha...yang pakai cincin bunga merah tu...hahaha...
ada hadiah tambahan tau...dapat brooch...cantik sampai sayang nak pakai...simpan je..hehe..
comel, cantik dan yang sewaktu dengannya lah...
memang happy sangat!
last but not least, untuk kali ke berapa entah...thanks a lot nuie!
I'm one of your fans!

REVIEW BLOG
Now, masa yang ditunggu-tunggu...haha...
masa untuk review blog organizew giveaway iaitu.........

Tengok nama pun dah tau kan..setiap yang dihasilkan oleh nuie adalah hasil tangan beliau...so, kalau dah memang tangannya ada aura tu, suruhlah buat apa pun confirm akan jadi comel kan? 
So, untuk makluman, nuie ni ialah salah seorang b2b jugak...so dia memang sangat memahami apa yang b2b lain perlukan..sebab tu dia banyak buat benda-benda yang berguna untuk b2b...antara yang nuie boleh buat ialah handbouquet, keychain, rosettes..senang cakap kebanyakan benda yang boleh dihasilkan menggunakan kain, benang, jarum, pearl dan sebagainya...hasilnya memang comel-comel...tengok gambar comel, tengok real terus rasa macam nak gigit-gigit...hehe...
meh lah ayong attach sikit pic bagi korang geram..hehe..

felt handbouquet
pearl handbouquet
rosette
keychain
ok..dah cukuplah tu...tak boleh banyak-banyak..kalau nak tengok banyak-banyak, korang terjahlah sendiri blog dan fb beliau ok...kalau berkenan boleh terus order...baca kat sini je tak boleh order...hehe...

FB: SOMETHING HANDMADE BY NUIE

selesai sudah sesi melangsaikan hutang..alhamdulillah...harap-harap nuie suka dengan review ni kalau beliau terbaca...ayong doakan nuie terus success dan bahagia selalu...aamiin..

~lega dah setel...sekarang tunggu hadiah dari diba dan wawai pulak..yang ni lagi tak sabar...dua-dua untuk wedding..alhamdulillah...moga sentiasa dilimpahkan rezeki yang diberkati dan sentiasa menjadi hamba Allah s.w.t yang bersyukur...aamiin...~


4 comments:

cik mah said...

Samalah kita ayong..suka sngt ngan hadiah dari soulmate.....semoga soulmate terus maju...

AyongAtikah Zaid said...

Kan...sgt kemas...masa mula2 dpt ari2 belek...haha...

SOULMATE is said...

thanks dear this entry..
terharuuuu sgt2...
thanks so much :)

AyongAtikah Zaid said...

you are welcome! sbg semangat tuk nuie supaya rajin buat ga...hehe...semoga something handmade by nuie terus success ok...=)