❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 14, 2012

GIVEAWAY 18: Great offers from padini!



kepada yang sudi, tolong klik gambar padini ni (wall photo fanpage padini kat fb), lepas tu tolong like komen by AyongAtikah Zaid ye..
~jasa anda amat dihargai~
thanks a lot!
Salam Jumaat semua...
Alkisah semalam balik kerja barulah sempat nak bukak parcel-parcel yang dapat minggu lepas..salah satunya ada majalah dari padini..sajalah bukak belek-belek cuci mata, tiba-tiba mata terlekat kat mukasurat akhir majalah tu (sama macam gambar kat atas)..
padini nak bagi baucer RM300..just kena komen kat wall photos padini "I love shopping at Padini......." pastu komen siapa yang paling banyak dapat like berpeluang menjadi salah seorang pemenang baucer padini RM300...nak bagi kat 10 orang tu...
Wah!! memang excited jugak la nak join...GA ni dah start dari 1/9/12 deadline 30/9/12..bila bukak wall photo tu tengok dah lebih 300 orang komen, ada yang dah dapat like lebih 200...tapi sebab keinginan nak join jugak tu meluap-luap, gigihkanlah kepala otak buat ayat untuk padini walaupun baru terhegeh-hegeh nak mintak orang like...rezeki kan Allah yang tentukan...mana nak tau...hehe...

SO KAT SINI AYONG MEMINTA JASA BAIK SESIAPA YANG SUDI UNTUK MELUANGKAN BEBERAPA SAAT TOLONG LIKE KOMEN AyongAtikah Zaid KAT WALL PHOTO PADINI (CUMA KLIK PIC YANG AYONG ATTACH KAT ATAS TU) ATAU BOLEH KLIK LINK NI...


kalau dapat ni syoklah shopping kat padini...
along sukalah tu..tempat feveret dia ni...nak branded saja...janganlah nanti anak-anak ikut perangai dia...haha...
semoga ada rezeki kami..aamiin...
~muchas gracias~




4 comments:

cik mah said...

okey...cik mah like dah.... :)

AyongAtikah Zaid said...

thanks a lot cik mah! =)

Amalina Ali said...

Nana dah like jugak. :)

Good luck!

AyongAtikah Zaid said...

thanks nana! gang b2b memang terbaik! hehe...=)