❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 7, 2012

POST 21: Dress reception idaman qolbu..

sorry tak ingat ambil pic ni dari mana...jumpa terus save...kalau tuan punya pic terjumpa, ayong minta izin ye..huhu...

dah jatuh cinta dengan design baju macam ni...
mahal tak kalau nak tempah??
harap-harap jumpa tailor yang best...
sape-sape tau tailor best-best yang  boleh jahit baju macam ni, harga pun best..
range budget less than RM200..ada tak ek??huhu.. 
lagi bagus kalau kat area johor, roger ayong ok..
please..please...please...

jasamu dikenang...

~mode: sedang mencari tailor best~

5 comments:

Zila Zainal said...

kalau deisng macam ni rm200 macam susah jugak nak cari ayong.. sebab banyak patching and beadworknya.. tape2 try cari2 k..

Amalina Ali said...

cantik bajunya. nana pun tengah cari tailor yang best. BEST & MURAH. HIHI.

AyongAtikah Zaid said...

@zila: tula kan...tapi kalau dpt jumpa tailor yg boleh jahit dress kosong je pun dlm range 100-200 pun dah ok...patch and beadwork tu kalau agak2 over budget, diy sendiri mampu x agak2??hua3..takut!jd ape la karang bajunya...hua3 lagi...

@nana: tula kan...BEST & MURAH itu penting...blogwalking x jumpa lg b2b yg buat review tailor yg murah and best area johor...kalau jumpa share tau nana...hehehe...

Amalina Ali said...

OK. InsyaAllah. Nanti klu Nana ada jumpa, Nana btau. Ayong pun share kat Nana jugak taw. HIHI.

AyongAtikah Zaid said...

no big deal nana!! sharing is caring! =)