❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 25, 2012

CONTEST 11: Dream Veil Contest V2.0 by Adria Cottage


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

nak join contest, mesti kena letak banner dulu kan walaupun organizer tak suruh..sebab nak ambil feel join contest...hehe...boleh ye...

sesiapa yang nak join boleh klik pic kat atas ni untuk maklumat lanjut ok...
untuk contest ni ayong nak tag b2b yang sama ayong share page Veil by Adria Cottage iaitu fifi dan cik mah..yok meriahkan contest ni!

sebelum ni pun ada giveaway yang nak bagi hadiah veil idaman jugak kan..
so hati ayong masih lagi jatuh cinta dengan veil idaman yang ini!

pic credit to mummy kina
sebenarnya, masa first time tengok veil kina ni ayong terus speechless...nak bagi 2 perkataan tu susah betul! tapi sebab syarat kena bagi, so perah otak jugaklah...huhu...
Dua perkataan dari ayong:
PEARLS
3D FLOWERS

lama tau termenung tengok pic ni dok fikir kenapa jatuh cinta pandang pertama dengan veil kina ni, sebab susah kan nak bagi sebab kenapa kita jatuh cinta dengan sesuatu atau seseorang,perasaan cinta tu kan datang sendiri...
tapi akhirnya jumpa jugak sebabnya...
I JUST LOVE PEARLS AND 3D FLOWERS SO MUCH!
so decided to describe this veil with that two words...semoga ada rezeki ayong dari adria cottage...aamiin...

Last but not least, thanks Adria Cottage sebab sudi buat contest untuk b2b!
~moga terus sukses...aamiin....~


No comments: