❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 20, 2012

POST 25: Promo Videography @ RM999 by The Darkness Studio!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

amacam?
korang rasa ok tak?
ada siapa-siapa yang pernah bekerjasama dengan krew The Darkness Studio?
recommended ke tak ye?
macam dah suka dengan hasil kerja TDS ni...
tapi boleh tak macam ada perasaan takut nak book?
takut tersalah pilih...huhu...
lagi lebih kurang 8 bulan lebih nak kahwin, ok ke kalau book sekarang?

meh ayong tunjuk salah satu video kahwin yang ayong rasa best...


~berpinar-pinar mata  dok ngadap gambar dan video kahwin je dari tadi~

6 comments:

Amalina Ali said...

Dah tanya dengan admin dia ke ayong? tanya dia dulu transportation & accommodation mcm mana. tkt nnt ada extra chargers.

AyongAtikah Zaid said...

Dah tanya sikit-sikit la...ade caj tp dia x bg exact amount...range 100-300 untuk minyak,tol,hotel...dilema ni...hahaha...

Amalina Ali said...

ha,study habis habis dulu ye. ada masa survey yang lain. :)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...orait! thanks nana...=)

orked violet said...

La televisio pn OK jugak! murah.ade check?tp die charge trnsport kLW xsLP 60sen per km. huhu.boLeh tahan gk 2 kan..huhu.tp vid mmg die charge murah.and vid die cantek!!

Sya ade a very long list of videographers.nnti free br nk check 1-1.harge/pckage+transport fee, etc.

All da best K~

sya-orked.blogspot.com

AyongAtikah Zaid said...

@orked: aah ada tye la televisio jugak...tgh tgu jugak la televisio buat promo end of the year ke...tula...caj tu smpai gak la RM300..ada list ek..nnt share la kat blog...please2...hehe...