❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 18, 2012

POST 24: Review hadiah "Salam Ramadhan Giveaway" by Sweet Lizahanum


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Sebenarnya dah lama dah terdetik nak buat entri untuk review hadiah yang ayong pernah menang melalui contest dan giveaway ni, tapi asyik terbengkalai je sebab masalah-masalah yang tak dapat dielakkan..disebabkan tempoh lama terbengkalai tu, tiba-tiba terfikir pulak why not alang-alang nak buat entri review, review terus blog yang bagi ayong menang ni..sebagai tanda penghargaan atas kesudian menganjurkan contest, giveaway dan sebagainya...bukan senang tau nak buat contest, gveaway dan lain-lain yang sewaktu dengannya..semoga review ni sedikit sebanyak dapat membalas jasa blogger yang sudi anjurkan contest, giveaway dan lain-lain untuk pencinta-pencinta contest macam ayong ni...thanks a lot!

Sekarang kita langsaikan review untuk hadiah yang ayong menang melalui "Salam Ramadhan Giveaway".
Let's check it out!

REVIEW HADIAH
"Salam Ramadhan Giveaway" ni blogger sweet lizahanum yang anjurkan masa bulan puasa hari tu...boleh dikatakan rezeki bulan puasa la ayong dapat hadiah GA ni...sebabnya kisah nak menang tu agak dramatik sikit...hehe..
kisahnya mula-mula ayong tak menang pun apa-apa hadiah bila keputusan diumumkan..biasa la kan adat pertandingan..tapi tak lama lepas tu sis liza offer kat blog dia siapa yang nak hadiah GA tu cepat sms dia, sebab ada 6 orang yang still tak tuntut hadiah masing-masing...so ada 6 kosong..ayong pun tanpa melengahkan masa, cepat-cepatlah sms sebab masa baca entri tu dalam setengah jam lepas sis liza post..agak-agak macam sempat je...sebab excited sangat tu bukan apa, hadiahnya buku doa, buku-buku agama kecik-kecik tu..ayong memang suka simpan..sebabnya bila buku kecik-kecik ni kita tak rasa berat sangat nak amalkan, kejap je baca dah habis..so, memang dah Allah s.w.t takdirkan rezeki ayong, sis liza reply sms cakap ayong orang kelima...fuhhh...happy la sangat kan...ni entri yang sis liza announce ayong dapat...thanks a lot sis!

jom tengok apa sis liza bagi...
ada 3..manzil, buku doa harian dan al mathurat
alhamdulillah..manzil kedua dalam koleksi..satu dapat masa pergi kenduri...
suka dapat buku ni...harap boleh diamalkan selalu...doa kan senjata umat Islam..
al mathurat ni memang ayong nak sangat ada walaupun 1..thanks sis  liza..al mathurat ni abah cakap bagus baca hari-hari...memang banyak kelebihan dia..
Alhamdulillah...harap-harapnya ayong dapat betul-betul manfaatkan hadiah sis liza ni..memang sangat bermakna..thanks a lot sis liza!

REVIEW BLOG

Macam ayong janji, mana-mana GA yang ayong menang, InsyaAllah ayong akan review blog organizer..sebagai tanda balas budi..hehe..jom kita tengok apa ada dalam blog sweet lizahanum ni...blog ni merupakan personal blog sis liza..bak kata beliau, apa yang beliau tuliskan dalam blog ni adalah apa yang beliau suka buat bila bosan study..hehe..ayong suka blogwalking blog ni sebab yang pertama, sis liza ni suka share resipi yang best-best...siap dengan gambar yang amat menggiurkan....gambar tu pulak mesti yang penuh satu kotak, memang meleleh la air liur bila tengok..hehe..lagi satu beliau suka jadi tukang promote untuk bisnes kawan-kawan..senang cakap apa yang beliau suka, beliau akan share...memang best la...hehe...
satu benda comel yang ayong suka kat blog beliau ni adalah cursor...suka tengok tulisan sweet lizahanum tu menari-nari ikut gerakan cursor kita...comel sangat!

~akhir kata, semoga sis liza terus sukses sebagai blogger dan dalam apa jua bidang yang diceburi~

p/s: done reviewed untuk sweet lizahanum...tinggal untuk nuie dengan fiszah lagi..chayok ayong!

7 comments:

Diyana said...

saya pun dapat hadiah yg sama...
Alhamdulillah (^_^)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...x terlambat lg kan nak wish congrats! =)

Diyana said...

thanks,
congrat kat awak juga (^_^)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

da lama tak joint contest blog sbb join contest offline..

AyongAtikah Zaid said...

Wah! Dah tgk blog...dah byk mng..,bestnya...nak jadikan pembakar semangat ayong la...ayong baru berjinak2 join contest ni..hehe...

SarahSyafiq said...

best2 dapat buku2 mcm tu:)

AyongAtikah Zaid said...

best3!! sebab kalau nak tunggu beli sendiri mcm x terbeli je...pengakuan jujur...huhu...