❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 27, 2013

POST 93: Teaser Segala Teaser


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Ingat tak post ayong yang nebessssss sangat tu?
kalau tak ingat, cepat klik sini...baca dulu..hehe...
alhamdulillah dengan jayanya ayong dah berjaya menyelesaikan semua yang patut diselesaikan...lega sangat...wedding checklist dan wedding timeline pun dah update...nampak sikit improvement...alhamdulillah semua dipermudahkan walaupun terasa stress naik kl weekend lepas sebab jalan jem...huahuahua....
jom usha teaser yang konon-konon me'nebesss'kan ayong...
layannnnnnnn!!!!

Kad Kahwin By Inkduztry Studio
yang ni ayong dah cerita...klik link kat atas ni ye..korang baca kat situ ye...
punya tak sabar dah tercerita pulak..hehe..

Bunting Dan Banner By Imtiaz Digital Printing
erkkk...senget pulak...takpelah..nama pun teaser kan..hehe...

Handbouquet by Mila (AAWD)

nama pun teaser kan..ayong bagi gambar pemegang dulu ok...kalau tunjuk semua tak seperais la..hehe...
tapi ni memang super cantik!
thanks a lot mila...tak terkata berapa banyak thanks....hehe....

Nikah Outfit by Butik D'Arienna Ekslusif
teka mana satu baju ayong?hehe...

Album by Pixajoy
eksperimen dengan pixajoy berjaya!
sangat puas hati dengan hasil pixajoy...confirm nanti buat album kahwin dengan pixajoy...hehe..
dah review...klik link atas gambar ni ye..hehe..

Frame @ Ikea
first time pergi ikea..memang awesome!hehe..
gembira giler tengok frame yang ayong idam-idamkan selama ni banyak giler kat ikea...
rasa macam nak beli banyak-banyak je..hahaha....

Honeymoon
ingat voucher hotel ni? ayong pernah cerita kat sini...
so ayong dah pun selamat meredeem voucher ni...semoga semua berjalan seperti yang dirancang...aamiin...
honeymoon settle!!

orait...ayong bagi teaser dulu ye..nanti ada masa ayong review satu-satu ok...
Alhamdulillah setakat ni puas hati dengan semua preps and vendor..alhamdulillah segalanya dipermudahkan...tapi dalam hati tetap risau, ni nak masuk 2 bulan sebelum, orang cakap makin dekat makin kuat ujiannya..semoga semuanya lebih dipermudahkan dan lebih dilimpahi rezeki dan berkat Allah s.w.t...aamiin...

p/s: just nak tekankan kat sini apa yang ayong share ni just sekadar sharing is caring...takde niat nak menunjuk-nunjuk or apa-apa ok...kalau boleh dijadikan rujukan, silakan..ayong suka nak share kat blog ni untuk tatapan ayong nanti, moment as b2b...harap jangan ada yang bersangka buruk ye..peace!

~ada yang ayong dah linkkan tu dah review...layannnn!~

14 comments:

s h a said...

Wahh...sha pulak excited tgk progress ayong.Hehe.Memang dah nampak cantiknye hb tu.Suke3.Kad ayong comella.Nak ikut g honeymoon boleh. ;)

AyongAtikah Zaid said...

@sha: baru je post come back sha...rindu nak tgk progress sha pulak..hehe..alhamdulillah setakat ni semua puas hati...semoga semua lbh dipermudahkan utk kita...nervous ni lg 2 bln..entah ada dugaan apa lg...nak ikt honeymoon ek...jommmmm!!!! tp voucher ade 1 je...hehe...

SarahSyafiq said...

ikea memang best.rasa nak grab semua nya.hehe.
god luck ayong ngn wed preps.semoga berjalan lancar,

Mila Kamil said...

alhamdulillah ayong suka... lega mila... heehehhee... happy preps dear... mila pon dok bz buat preps untuk majlis bertandang sabtu ni.. bnyk lg x siap...nangis!!

AyongAtikah Zaid said...

@sarah: thanks a lot mantan b2b...serap semangat awak-awak semua...hehe..best kan, pastu first time makan meatball die..pergghhh...mmg sedap..hehe..haruslah nak pergi lagi nnt...hehe...

@mila: suka sangat2 mila..jangan nangis mila...nnt x comel...hehe...semoga semuanya dipermudahkan ye...nnt share gmbr byk2 ek...msti awesome!

FIFI said...

teaser berjamaah..hehhee..x sabo nk pi wedding ko yong..

orked violet @ SYA said...

terbaekk La ayong! hehehe

Amalina Ali said...

mesti rambang matakan bila masu kat ikea tu. HAHA. nana pun mcm tu jugak. apa yg kita nak semua ada kat situ so, jadi teruja lebih. :)

AyongAtikah Zaid said...

@fifi: aah...buat jemaah jela sng...haha...sabo2...biase2 je fi...ko dah prepare wish tuk poskad aku x? 4 bulan aku bg masa, tgl 2 bulan je da ni..hahaha...

@sya: hahaha..semua b2b blogger terbaik!!! seronok tgk preps masing2...x semua org ada experience as b2b blogger..hehe...

@nana: kannnnnn.....sib baik ari tu dah tetapkan mind set n bajet tuk beli frame je, kalau tak..pengsan la along...hahahaha....

sarahhernyzar said...

sgt best. siap dh redeem voucher honeymoon. haha. ikea is the best place to shop. bhuahahaha..

AyongAtikah Zaid said...

@sara: x menyabar tu namanya sara....hahahaha...kannnn...mmg nnt cari brg umah kat sana je...hehe...

eddany @ WE said...

Ayong...

Pixajoy tu software die leh guna ke? WE download mcm ade error je isk.. bestnya Ayong!!!

AyongAtikah Zaid said...

@WE: blh yang...ayong download je ikut mcm arahan dia...kejap je donlod...ade error camne tu?klu x jmp jln penyelesaian, try email pixajoy cite ape mslh...diorg blh tlg rasanya..don't worry mesti ade solution...=)

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/