❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 21, 2013

POST 91: Nebesssss!!!!!!!!!!!!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Fuhhhhh....nebessss...weekend ni insyaAllah banyak hal nak disetelkan..nebesssss...


Debaran pertama:
Nak amik kad kahwin dari inkduztry studio...first time nak tengok live..selama ni dok tengok draf je..harap-harap semua ok...nebesssss nak tengok kad sendiri...huahuahua..

Debaran kedua:
Lebih kurang kad,nebesss jugak nak tengok bunting,banner dan welcome board yang tertempek muka sendiri....harap-harap betul-betul cantik macam yang dibayangkan...kesian diorang kena layan ayong yang cerewet ni..ampunnnnn...perangai ni tiba-tiba wujud bila nak kahwin....huhu...

Debaran ketiga:
Nebesss nak jumpa mila aawd...ngada kan..hahaha..hb dah siap...
selama ni tengok gambar hb mila kat fb je,memang jatuh cinta dengan semua hb hasil tangan beliau..
harap-harap I'll fall in love with my own hb...nebesssss!!!

Debaran keempat:
Nebesss nak g fitting outfit nikah ahad ni..semalam abg kamil d'arienna dah call suruh datang fitting..along punya pun dah siap...dia takut ayong dah kurus..hahhh..itu mustahil!dua-dua makin bambam ada la..
harap-harap ok la..nebesssss gilerrrrr!!

Debaran kelima:
Spanx dah sampai....tapi belum bukak lagi..nebesssss nak try....huahuahua...

P/s: nebessss nak jumpa along weekend ni boleh tak???
dah sebulan lebih tak jumpa ni...mengada sangat kan...hahahah....

8 comments:

Siti Shuhadah said...

gud uck dear..semoga dipermudahkan...

AyongAtikah Zaid said...

@shu: thanks a lot dear! =)

sarahhernyzar said...

nebes jugak.. hahahahahahaa...

Hazirah Jayloe said...

amboi2..dating sakan nampak weekend ni.hahaha!

Diyana said...

byk nye nebes... hehehe
semoga dipermudahkan segala (^_^)

AyongAtikah Zaid said...

@sara: nebesss jugak kan...bagai cubit paha kiri, paha kanan terasa jugak...hahaha....

@hazirah: aah dating sakan....jgn kacau aku...hahahaha....

@diyana: tula...mmg nebessss....hehe...thanks!!:-)

cik mah said...

Bnyk tol tu yg nebes kan....gudluck....

AyongAtikah Zaid said...

@cikmah: aah byk giler ni..alhamdulillah byk dah setel...ari ni nak g tgk baju lak...yg plg menebeskannnnnn....huahuahua....