❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 8, 2013

GIVEAWAY 56: Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

"Coretan Diari Seorang Abah"

~ucapan untuk akiff~

ayong bukanlah puitis sangat..tapi tiba-tiba rasa excited nak hadiahkan akiff serangkap puisi...semoga nanti akiff dah besar, akiff boleh baca dan faham puisi ayong ni ye...InsyaAllah...

Muhammad Akiff Mirza
23 Mac 2011 menjadi satu tarikh yang bermakna
tiada kata lain yang mampu diucap selain lafaz syukur
titik bermula kisah abah dan mama
yang pastinya teruja dengan kurniaan yang Maha Berkuasa

Muhammad Akiff Mirza
namamu hebat sehebat harapan abah dan mama
ibubapa mana yang tidak mahu anaknya berjaya
ibubapa mana yang tidak mahu anaknya bahagia
yang pasti semuanya ketentuan Allah yang Esa
hanya munajat yang mampu dipanjatkan
semoga Muhammad Akiff Mirza sentiasa berjaya dan bahagia di dunia juga akhirat

Muhammad Akiff Mirza
pesanan ini hanya pesanan biasa
jadilah hamba Allah yang soleh
jadilah anak yang soleh
jadilah lelaki yang soleh
jadilah manusia yang berguna kepada agama, bangsa dan negara
namun harapanku cuma satu
jadikanlah pesanan-pesanan biasa ini menjadikanmu Muhammad Akiff Mirza yang luar biasa
semoga kamu sentiasa di bawah perlindungan rahmat Allah s.w.t

amacam? ok tak? hehe...
apa pun, nak wish jugak..
HAPPY BIRTHDAY MUHAMMAD AKIFF MIRZA!

p/s: korang nak join jom la..hadiah best-best tau...klik banner kat atas untuk lebih details ye..

thanks for reading!



6 comments:

heirizalieyana said...

dari GA yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

careno said...

thanks joint GA abah k... gud luck :)

AyongAtikah Zaid said...

@ heirizalieyana: thanks singgah...all the best! =)

@careno: thanks a lot abah! mcm ckp dgn abah sndr pulak..hehe..

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

good luck..dari segmen yg sama =)

AyongAtikah Zaid said...

@kak nah: thanks a lot...good luck for u too! =)

Azuria Abdullah said...

Hi...azuria dr segmen yg sama..

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html