❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 20, 2013

POST 90: ~Wordless Wednesday~ Jatuh Cinta Pandang Pertama!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


bagi gambar macam taknak bagi kan...nanti sampai masa kita bagi tengok betul-betul ye...yang pasti kaler turquoise dah bertukar jadi royal blue...love the colour...love the design...love the material...
overall...I FALL IN LOVE WITH THIS DRESS!!!!

p/s: walaupun anah cakap dress ni macam dress fiona dalam cerita shrek tu, tapi ayong suke sangat...fiona pun fiona laaaaa.....hahahaha....

~semoga semua dipermudahkan Allah s.w.t...aamiin...~

8 comments:

FIFI said...

ni baju ape ayong...nikah ke? wewit

SarahSyafiq said...

wedding dress ke ayong?b&w pun dh nmpak cantik sgt.

Amalina Ali said...

ayong.... royal blue sangat cantik hokeyyy.... :)

AyongAtikah Zaid said...

@fifi: x la..ni dress resepsi...baju nikah x nmpk bayang lg..huahuahua...

@sarah: yup...resepsi punya..hehe...thank you..ayong pun suka sgt..=)

@nana: yezzzzaaa...i knew it! haha..mmg suka giler royal blue..tgk ade kwn kawin pakai royal blue, jatuh cinta...tp ssh giler kot nak jumpa baju kaler royal blue kat bridal lg2 utk saiz ayong yg comel ni..then bridal ayong ni baru buat baju baru kaler ni..saiz besar pulak tu..ayong org kedua pakai la..mmg happy sgt..yg lg best abg bridal tu ckp, mase die buat baju ni, mmg die igt ayong je...trharu....hahaha...

Haidasafera said...

royal blue! same warna dgn dress haida. tapi utk majlis kesyukuran kat pihak lelaki.

AyongAtikah Zaid said...

@haida: ye ke...ade tunjuk gmbr kat blog x? selalu perasan bju kaler turquoise tu..cntk...hehe...

sarahhernyzar said...

wah best.. baju resepsi dah siap.. mesti tantek..

AyongAtikah Zaid said...

@sara: mmg sewa yg readymade punya je sara..pada mata ayong cntk la..yg pntg memenuhi citarasa ayong..hehe...