❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 13, 2013

POST 87: ~Wordless Wednesday~Penantian Tanpa Kata


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Tiba-tiba macam rasa pelik dengan tajuk tu...
cerita happy sebenarnya...tapi tajuk macam emo...hehe...
sebab nak buat wordless wednesday, jom layan gambar...semua ni berkaitan wedding, yang sudah menampakkan bayang tapi still in progress...saja nak share dengan korang..jom tengok..

invitation card dah siap! tinggal tunggu nak pergi amik..lambat pulak nak naik kl ni..isk3..
banner otw printing
bunting otw printing
otw nak buat..very don't like the procedures yang menyusahkan..huhu...
spanx??? hahaha...
tgh bertungkus lumus menyiapkan hantaran...haha....
that's all!
bye....




12 comments:

Amalina Ali said...

cepat je semua masa berlalu. nnt kita akn rindu saat2 bertungkus lumus nak siapkan persiapan untuk hari kejadian. kan ayong?? huehuehue.

cik mah said...

awalnyer wat hantaran ayong..bgus btul ni..cik mah semniggu lagi baru nk wat..hahhaa

iedaurora said...

happy preparing dear ^_^

AyongAtikah Zaid said...

@nana: ye betul!!!! pasti...tapi klu nak suruh ulang balik mmg taknak la...x sanggup nak hadapi lg...haha..

@cik mah: start je awal ni tp siapnya tak tau la bile...huhu...

@ieda: thanks a lot!! tlg serapkan aura kretip tu kat ayong pleaseeee...hehe...

fatehamohamed said...

btul kate nana..teha dah rasa rindu dgn persiapan kahwin padahla belum lepas lagi:p..tapi tak sggp pulak nak lalui nya sbb mmg penattt gile..tp puas atii..hapy preepp ayonggg..xsbar nak tgk ayong naik pelamin heeee:D

AyongAtikah Zaid said...

@teha: hehe...ayong lg x sbr tgu teha tgh mnghitung jam...hehe...=)

sarahhernyzar said...

best. dah siap semua. haha. sara meniarap pn belom apatah lg berlari. haha.

AyongAtikah Zaid said...

@sara: sara diam2 berisi ni...hehe...

Fyka said...

waaahhh hantaran pn dh nk siap..chaiyok2..

AyongAtikah Zaid said...

@fyka: jgn tertipu dgn pic yg konon2cntk tu yang...hantarannya baru 10% siap...huahuahua....

CIK PIA said...

wahhhh... bukan ayong sama tarikh gn cik pia ke? cepatnya buat hantara... terkejut cik pia.. cik pia pn kena bergerak jgk ni,,,

AyongAtikah Zaid said...

@cik pia: aah sama cik pia....ayong mmg saja start awl...sbb plg x suke buat hntrn...leceh...tu yg buat awl2 bg cpt siap2..pastu konon2 sebulan sebelum nak try bg relax2 je...blh ke x, x tau la..hehe...