❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 3, 2013

POST 85: Terjebak Akhirnya...Pixajoy Here I Come!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Tajuk tak boleh bla kan....hehe...
memang dah lama usha-usha pixajoy ni....
tengok ramai b2b, ex-b2b, blogger guna servis pixajoy...tengok kat facebook pun ramai puas hati dengan servis pixajoy ni...tu yang hari ni tiba-tiba tergerak hati nak usha dengan lebih mendalam....alkisahnya bila terjumpa satu post dari blog qasehcintaekmalyana pasal latest offer pixajoy...ada contest lucky draw jugak...lagi la excited nak try...hehe...

klik pic ni untuk lebih detail

syarat utama untuk offer ini adalah anda mesti first buyer pixajoy...
tu yang terlebih excited nak try....
so, ayong pun dah merembat satu order....hehe...
nervous pulak nak buat ni...tak pernah kan...tapi ramai cakap senang je...
so harap-harap dapat hasil yang terbaik...
ni kira macam trial la...kalau betul-betul best nanti boleh buat wedding album gempak-gempak sikit dengan pixajoy memandangkan ayong takde ambil package photographer dengan album...konon-kononnya nak DIY album sendiri la..hehe..
so, wait and see lah!
nanti dah dapat hasil ayong review ye....
korang yang pernah guna servis pixajoy ni cuba komen personal opinion korang..
and kalau ada tips or apa-apa jom share dengan ayong yang amatur ni...
sangat-sangat hargai opinion korang...thanks in advance!

p/s: sebenarnya nak cari offer untuk outdoor photoshoot, tapi lain pulak yang jumpa..hehe...sape-sape tau any offer for outdoor photoshoot roger ayong ek..sharing is caring kan..hehe...

7 comments:

orked violet @ SYA said...

ayong!! Sya grab jugak. RM 15 tu. best nye! Sya share kt blog skali! ngeee. Thanks taw =)

AyongAtikah Zaid said...

@sya: yeay!! sama la kite...u nnt 5hb dia ckp ade template baru...jom design sesame...hehe...mode excited..haha..

Amalina Ali said...

nana pun ada grab seketoiiii jugak. :)

Qaseh Qistina said...

baru register..tapi x faham lagi nk buat camne..huhu

AyongAtikah Zaid said...

@nana: yeay!! blh gang...nana amik yg mana??nervous nak buat..hehe..

@qaseh: xpe...ramai yg ckp sng je...ikt je direction die bg..ayong pun first time and x tau lg rupe bentuk software die cmne...pape grab dlu sbb murah..hehe...

MatSu Photoshoot said...

Assalamualaikum..

2 jam Outdoor photoshoot kami:

RM50 sahaja dan RM80 dengan props

email :matsuphotoshoot@gmail.com
http://facebook.com/matsuphotoshoot
call/sms: 013-3656700

contoh gambar

http://www.pixajoy.com.my/my-flipbook/JJ12081187/9e437e6a6c8100c36eb31385eee03807


terima kasih.




AyongAtikah Zaid said...

@matsu: wah!! best2..sy usha2 dulu..nnt pape sy roger ye...thanks! =)