❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 12, 2013

GIVEAWAY 58: 1st GA By Nana - Spontaneous Picture


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

yeay!!
punya la lama nak buat pilihan gambar apa yang paling spontan dan best...
punya la lama simpan entry ni dalam draf...huhu....
susah betul...sebab semua gambar dengan family and friends semua best-best...ada cerita di sebalik setiap gambar....tengok balik lepas tu senyum sorang-sorang...alhamdulilllah...zaman remajaku telah dimanfaatkan sebaik mungkin..wahhh...tiba-tiba terasa dah dewasa pulak...huahuahua...sila sedar diri ye ayong...tak lama dah nak kahwin, entah-entah tahun depan jadi mak orang...aikkk???
ok, dah...sebelum melalut lebih jauh...jom tengok gambar mana yang akhirnya jadi pilihan hati ayong...
layan!!!


haiihhhhh...akhirnya gambar ni dipilih...
susah giler nak pilih gambar spontan ok sebab rasanya semua gambar control cun..haha...
btw, gambar ni masa tgh makan kat dave deli queensbay mall...lepaking dengan bff...yang pakai shawl tu bff ayong masa kat usm nama dia k own...oh...sangat rindu nak bergosip dengan dia..yg tudung hijau macam nak telan orang tu ayong ye..masa ni memang dah lapar giler...so bila dah lapar memang segala gaya spontan keluar kan..tak mampu nak cover or hipokrit dah...haha..lepas tu time tengah lapar ni ada kawan kitorang lagi sorang sebok pulak nak snap picture dulu..lama tak jumpa kan..maka terkeluar la gaya spontan ni....tak sangka pulak k own buat muka seram gitu...begitulah sejarah di sebalik gambar ni...
apa pun, saya rindu nak lepaking dgn semua bff saya..isk..isk.isk...

wah!!! lega akhirnye terjoin jugak ga nana ni....
sampai tak tidur malam mikior nak letak gambar mana..huahuahua...
psstt.....korang mesti lagi terliur tangok gambar makanan tu kan? nasib baik bukan bulan puasa..
ampunnnnnn ye bukkkkk...

p/s: sila jangan tiru aksi ini..berbahaya!

10 comments:

♥ Chacha said...

Good luck ayonnnggg.Cha rasa mcm tak sempat nak join GA nana ni... busyyyy... haihhh

sarahhernyzar said...

gudluck ayong... all the best. XOXO~!!!

AyongAtikah Zaid said...

@cha: thanks cha!! jom sempat2kan cha..biar nana pening nak pilih..hehe...

@sara: thanks sara...good luck for u too... =)

Cik Sofahani said...

goodluck ayong! :D

Honey Lalala said...

goodluck ayong! :D

AyongAtikah Zaid said...

@hani: cik sofahani dgn honey lalala org yg sama kan?hehe...thanks a lot dear!! =)

Hazirah Jayloe said...

yong..mcm molek je ko pakai tdung sarung yong..comel! hihi

AyongAtikah Zaid said...

@hazirah: tudung ni mmg mnyerlahkan kecomelan aku...setiap kali pkai tudung ni mmg aku rase comel..btw, thanks for that compliment! haha...

Amalina Ali said...

ALL THE BEST!!

-MHZ-

AyongAtikah Zaid said...

@MHZ: hoho...MHZ sudah mula berjalan-jalan...haha...btw, thanks!