❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 2, 2013

POST 84: Debaran Kian Terasa...3 months to go!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Minggu ni minggu yang busy...outstation seminggu...
balik-balik bukak blog tengok wedding ticker....
haaaaaaa.....

3 MONTHS TO GOOOOOO!!!!

perasaan?
memang dah terasa debaran...sebelum ni takde lagi...tu yang cool je buat preps slow dengan speed 30km/jam...huishhhh...kena tekan minyak pecut ni....
let's go babeh!

p/s: ingat tak pasal dilema ayong nak pjj ke tak lepas kahwin? dilema tu berlanjutan sampai la minggu lepas...bila orang tanya lepas kahwin pindah ke?Mesti terkedu...tak tau nak jawab apa...tapi entah macam mana last week ada 1 hari tu bangun tidur je tiba-tiba ada nekad, aku mesti pindah! Tak kira apa jadi...suami wajib didahulukan...niat kita baik Allah s.w.t akan tolong kan? So lepas je kahwin nanti kita isi borang transfer ye...pada kawan-kawan di johor jangan sedih ye...panjang umur ada rezeki ayong transfer balik johor ye...apa pun, kita hanya merancang, Allah s.w.t jua yang menentukan dan itu pastinya yang terbaik...semoga semuanya dipermudahkan....aamiin...

8 comments:

sarahhernyzar said...

selamat semuanya dear.. pejam celik pejam celik dh abes 3 bulan tu... hehe..

AyongAtikah Zaid said...

tula...nak pejam je sampai ari kejadian blh x?nak terus kawin je...hahaha...

Farhana IezAna said...

Aduh..ana pn dh terasa debor nie..

AyongAtikah Zaid said...

@ana: jom la sesame kite mendeborkan diri...hehe...:-)

orked violet @ SYA said...

pjj La dear.bLeh geng ngn sya. hehe

AyongAtikah Zaid said...

@sya: tkut x tabah je...kang ade mroyan kat blog je...hehe..tp gomen tau la...mntk transfer ikt luck, mmg akn dpt tp bulan2 la...pape pn kne pjj gak dlu...hehe...

FIFI said...

pindah laaa..nanati meroyan gila mcm aku..hahaha

AyongAtikah Zaid said...

@fifi: ada plan nak dok sama x fi? tula yg aku takut...huhu...tetibe terpregnant awal ke...uisy...takut nak bygkn..fobia sbb dlu dah tgk rumet pregnant husband jauh..kesian giler..huhu...