❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 1, 2012

POST 12: Alhamdulillah...tuah Ramadhan...

Assalamualaikum w.b.t.....


hari ni menaip dengan perasaan riang ria...
Alhamdulillah dapat menang contest Something Handmade By Nuie...kalau nak baca entry ayong boleh klik sini...
syukur sangat-sangat...walaupun saguhati tempat ke 4, tapi sangat memberi semangat untuk join lebih banyak contest and giveaway...bak kata pepatah, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tau kan...hehe...

apa pun thanks a lot NUIE sebab sudi anjurkan contest untuk b2b...sangat dihargai...
kepada pemenang yang lain, congrats for all of u....
kepada yang belum berjaya, jangan putus asa..jom kita meriahkan lagi contest dan giveaway bride to be...
chayok-chayok!!!

2 comments:

chibi neko said...

Congrats ayong.... Dapat adiah ape?

AyongAtikah Zaid said...

Hehe...thanks housemate..nnt dah dpt ayong tunjuk k...:-)