❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 14, 2012

CONTEST 8: "Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"

Assalamualaikum w.b.t
Wahhhhhhhhhhh!!!!
Siapa senangnya nak bagi duit raya ni...best tu...siapa tak join memang rugilah kan...lagi-lagi duit raya dari photographer yang memang tengah meletop kebabom macam bunyi meriam buluh tu...nak tau siapa??
klik pic kalau nak direct ke blog Annas Easkey
~Mukaddimah~
jujur-sejujurnya ayong baru kenal dengan beliau...
semuanya gara-gara mencari-cari pic tudung yang best untuk raya ni...
sehinggalah tiba-tiba mata terpesona untuk seketika bila melihat salah satu pic beliau yang ini....
LebaranX: Radiusite
memang terbaik terganas terbaik!
tudung tu memang cantik...
tapi bukan tak pernah tengok tudung radiusite, tapi bila tengok hasil tangan beliau, ia memang tak dapat digambarkan dengan kata-kata!

dan lagi menarik tertarik da bomb beliau ada buat contest nak bagi duit raya..yeay!!

~bagaimana nak sertai contest  "Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"?~

1. Buat 1 entri yang bertajuk  "Yay! Senangnya nak Dapat Duit Raya dari Annas Easkey"
2. Penuhkan ayat-ayat di bawah:
Saya suka Annas Easkey kerana
Baju raya saya berwarna
Kata-kata semangat buat Annas Easkey
3. Komen kat bawah entri Annas yang ini dan linkkan blog Annas ya...

~Jom layan entri ayong ye~

Saya suka Annas Easkey kerana pertama sekali yang menarik perhatian saya ialah nama Annas Easkey tu sendiri...sangat unik ok!
Kedua kerana beliau merupakan salah seorang yang dikurniakan bakat oleh Allah s.w.t. InsyaAllah segala kelebihan yang perlu ada untuk menjadi seorang photographer yang terbaik ada pada beliau dan segala kata-kata pujian ada pada hasil tangan beliau. Just name it! Dan sesungguhnya semua itu kurniaan Ilahi...
Nothing much to say when a superb photographer starts to click...speechless!

Baju raya saya berwarna hijau...setiap tahun abah akan tentukan colour of the year untuk raya dan tahun ni abah pilih hijau..kitorang ok je..asalkan abah belanja baju raya...hehe..

Kata-kata semangat buat Annas Easkey
You are gifted!
Jangan sia-siakan bakat kurniaan Ilahi, manfaatkannya sebaik mungkin...
setiap manusia ada kelebihan tersendiri, dan di sebalik kelebihan yang dikurniakan itu pasti akan ada ujian yang harus ditempuh untuk menjadikan kita manusia yang lebih baik, nasihat ayong redah je...asalkan tidak melanggar hukum Allah s.w.t..
teruskan usaha, berdoa dan bertawakkal kepadaNya, InsyaAllah segala yang terbaik pasti untuk kita...


No comments: