❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 31, 2012

GIVEAWAY 5: fiszah_pjo first Giveaway : sedondon ceria!

Assalamualaikum w.b.t.
Nak join giveaway lagi??
i loike!!
kali ni giveaway bukan sebarang giveaway...giveaway kali ni ala-ala contest tapi simple je..
nak tau??jom layan.....zassss!!!!

penganjur:

nama giveaway:

syarat-syaratnya:
STEP 1: copy banner yang kat
entry ini dan harus letak dientry anda serta linkkan ye..

STEP 2: jadi follower fiszah_pjo..
STEP3: sedondon ceria ini terbuka ye..tak kisah la, 
anak beranak ke, suami isteri ke, adik kakak ke, kawan-kawan2 ke..asalkan sedondon yang ceria.korang buat entry dan letak gambar ceria korang tu ye..

gambar sedondon pilihan ayong

kesayangan-kesayangan ayong...semoga kami semua sentiasa di bawah perlindungan rahmatMu ya ALLAH..
ummi kami yang paling ceria!! hehe...
zaid + lina = 7 permata hati
puteri kesayangan ummi abah
amacam???sedondon x??hehe..
semoga puan fisza dan suami terberkenan dengan wajah-wajah sedondon ceria kami..hehe...

STEP 4: da setel sila komen kat entry ini

hadiah:
pemenang 1: duit raya RM35
pemenang 2: duit raya RM20

tempoh:
30/7/2012  hingga 15/8/2012

wah!!! bestnya kalau dapat duit raya dah tua bangka ni kan...
ayuhlah kita merajinkan diri join giveaway yang best ni!!
~thanks a lot fiszah sebab sudi buat giveaway yang best ni~

6 comments:

fiszah_pjo said...

wah..sgt meriah oke!semuanya pakai baju sedondon..hehe..gudluck ye ayong..tq sudi join :)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...gara-gara nak amik gambar kat studio...u r welcome! thanks jugak sudi buat GA duit raya..hehe...

anaztasias nora aira said...

gud luck dear !!

AyongAtikah Zaid said...

Thanks! :-)

izan mama mia said...

gd luck..mmg nampak sedondon yg ceria...salam kenal,..salam ramadhan..'miaduniaku'

AyongAtikah Zaid said...

izan mama: thanks sis!! salam kenal n salam ramadhan juga... =)