❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 15, 2012

GIVEAWAY 14: "Happy Two Years Together"

Assalamualaikum w.b.t

~mukaddimah~
first word yang terpacul dari mulut bila tengok pic ni ialah comelnya...payung tuu!!!hehe...jangan marah diba..
bagi yang belum mengenali diba, beliau merupakan seorang B2B, ini blog beliau dan beliau juga merupakan tauke The Photobooth Corner @ TPC..GA yang beliau anjurkan ni bersempena dengan anniversary beliau bersama yang tersayang...alahai sweetnya....
sorry lambat wish disebabkan ke'busy'an melampau untuk mengarang ayat yang best untuk diba...hehe...ayong doakan semoga korang sentiasa bahagia, dipanjangkan jodoh sehingga ke jinjang pelamin dan sentiasa berada di dalam perlindungan rahmat Allah di dunia dan juga di akhirat...aamiin....
ok..habis dah sesi ucapan...
now, back on track!
diba buat GA sempena anniversary dia...
wah!!! haruslah join kan..hehe..
sebab hadiah dia bukan calang-calang hadiah tau...yang pasti hadiah ni produk ekslusif dari The Photobooth Corner @ TPC...
siapa taknak join memang rugi wa cakap lu!!

~jom kita tengok hadiah apa yang best sangat tu ye~
::ayong minta izin pinjam gambar dari page TPC ye diba::

wishing tree x 1 (A3 size, customized design)(worth RM50) + 3 different colour stamp pad (medium size) (colour varies on availability) (worth RM30)
ni la wishing tree..pastu boleh main cop-cop kat ranting-ranting kayu  tu..
memang awesome sangat!
Album: Guestbook and Wishing Tree
Canvas printing (16" x 24") (worth RM80)
pic kina jugak jadi pilhan kan...hehe..bukan apa, sebabnya pic ni yang nampak clear apa tu canvas printing yg TPC buat..
macam-macam saiz ada tau...request je nak macam mana, TPC pasti boleh setel!
Album: Canvas Printing
Guestbook x 1 (A4, 30 pages, customized cover design)(worth RM150)
 



contoh guestbook yang dihasilkan oleh TPC

Ok...bila dah tengok hadiah-hadiah yang best tu lagi menambahkan perasaan ingin tahu korang-korang kan...siapakah gerangan tuan punya badan yang berbakat, kreatif dan yang sewaktu dengannya ni kan??
let's check it out!

Masa mula-mula ayong menjebakkan diri dalam dunia b2b ni, TPC merupakan salah satu fanpage terawal yang ayong like..ayong tertarik dengan idea photobooth corner yang diorang buat..sebelum tu memang tak pernah tau pun corner-corner dalam wedding ni, memang kurang ilmu pengetahuan sikit bab-bab ni..bila dah jadi b2b barulah ambil tahu...
so kat sini nak ambil kesempatan, nak cakap thanks a lot dunia b2b blogger sebab banyak membantu membuka pemikiran ayong yang nak kawin tak semestinya kena mahal, baru meriah...hehe...
ok, berbalik pada TPC tadi...dari situlah ayong dapat idea pasal photobooth corner, segala prop photobooth corner, canvas printing, guestbook dan lain-lain...thanks a lot TPC!
bagi korang yang berminat nak tahu lebih lanjut mengenai TPC dan perkhidmatan yang TPC sediakan, bolehlah terjah fanpage and blog TPC ok...
EMAIL: adibahzack6@yahoo.com
PHONE NO: 0162065767

tiba-tiba macam rajin pulak nak share gambar-gambar TPC..supaya korang lagi bersemangat menerjah blog dan fb TPC...hehe...jom layan gambar pulak k...zasssss!!
::ayong minta izin pinjam gambar lagi ye diba::

salah satu contoh photobooth corner dari TPC
props untuk photobooth corner ekslusif dari TPC
contoh guestbook corner dari TPC
auntie-auntie pun boleh enjoy keseronokkan photobooth corner tau...
kawan-kawan apatah lagi..masa ni la diorang dapat mengekspresikan kegembiraan diorang  masa hari bahagia kita...ada yang datang jauh-jauh kan..pasti berbaloi-baloi kalau ada photobooth corner!
kenapa ayong nak sangat hadiah tu????
Sebelum ayong nyatakan sebab kenapa ayong nak hadiah tu, ayong nak bagi sebab kenapa ayong nak sangat ada photobooth corner masa wedding ayong. Idea photobooth corner ni memang sangat membantu dalam wedding ayong memandangkan kitorang takde bersanding atau apa-apa persembahan kebudayaan untuk memeriahkan suasana dan menghiburkan tetamu..jadi, bila ada photobooth corner ni tetamu bolehlah mengisi masa lapang diorang kan, meng'capture' momen-momen indah masing-masing masa wedding ayong...meninggalkan kenangan paling bermakna masa hari bersejarah tu...sebab kalau boleh ayong nak semua orang rasa kemeriahan wedding ayong, biarlah tak grand mana pun,asalkan semua balik dengan senang hati, bukan setakat datang, makan dan balik..

Oleh yang demikian, hadiah-hadiah yang TPC nak bagi sememangnya sangat-sangat membantu dalam preparation untuk set up photobooth corner masa wedding ayong.. tak kiralah wishing tree ke, canvas photo  atau guestbook...semuanya akan menjadi pelengkap untuk photobooth corner ayong..lagi-lagi kalau ianya hadiah ekslusif dari diba, pastinya akan menjadi sesuatu yang sangat bermakna dalam hidup ayong!
::thanks a lot diba sudi buat giveaway yang best ni::

~pesanan penaja~
DO SHARE IT WITH YOUR FRIENDS :)

oleh yang demikian, ayong menyeru B2B sekalian marilah kita memeriahkan giveaway yang best ekslusif dari diba!







2 comments:

lovelyadibah said...

thanks alot ayong :) that is so sweet of you :) gudluck ya!!:)

AyongAtikah Zaid said...

hehe...thanks diba..semoga ada rezeki ayong...aamiin...=)