❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 28, 2012

POST 19: 01 JUN 2013 @ 22 REJAB 1434

Assalamualaikum w.b.t

1 JUN 2013 @ 22 REJAB 1434
macam yang ayong bagitau sebelum raya tarikh big day kitorang akan ditetapkan...perbincangan serampang dua mata tak dapatlah nak buat kan memandangkan kitorang ni johorian vs kelantanese...jauh amat...maka perbincangan hanya dibuat melalui kitorang sebagai orang tengah...alhamdulillah kedua belah pihak setuju dengan tarikh 1 JUN 2013 @ 22 REJAB 1434...
Oh..untuk makluman, hanya satu kenduri akan diadakan bagi meraikan keluarga belah perempuan dan lelaki dan sahabat handai...jadi kitorang ni takdelah yang minggu ni belah perempuan, minggu depan belah lelaki...tapi insyaAllah sedikit majlis kesyukuran akan diadakan di rumah keluarga lelaki pada masa yang akan ditetapkan kelak..

Bila dah ada tarikh ni, rasa blur pun ada...apa nak kena buat ek..padahal lepas tunang hari tu terus dah buat wedding budget, wedding planner, wedding checklist...almaklumlah dulu excited sangat nak buat...dok peram lima bulan,  lupa dah apa yang ditulis..hehe...So, sekarang dah buat countdown..kalau ikutkan ada lagi 277 hari 6 jam 40 minit 40 saat dari masa post ni ditulis, bersamaan lebih kurang 9 bulan...
boleh dah kan nak mulakan misi gerak gempur???
tapi nak mula dari mana ek?? hahaha...
apa pun...doakan semoga semua urusan kitorang menuju yang halal ini sentiasa dipermudahkan dan mendapat keberkatan Allah s.w.t...dan semoga kebahagiaan yang dipinjamkan Allah ini kekal hingga ke syurga...aamiin...



10 comments:

LotsofloveMia said...

Alhamdulillah...dah ade tarikh..
dah boleh usya2 vendor2 yg berkenaan dan dh boleh sangat la buat ape yg patut.semoga semua berjalan lancar.. amin:)

AyongAtikah Zaid said...

alhamdulillah...thanks a lot sis!! aamiin... =)

chibi neko said...

9 bulan jer lg...
laksanakan misi anda..chaiyok2

BIE said...

Alhamdulilah.. dah clear n tenang kan kalau dah stick tarikh.. boleh dah buat mcm2 persiapan.. Good luck ayong.. :))

MISS.FIFI said...

ok..dh mark tarikh 2..heheh..blur kan..same la mcm aku..blur sampai x tau nk buat ape..hahah..btw, gud luck buat preparation..

AyongAtikah Zaid said...

@nisah: tu la kan....nak mintak tlg nisah la...hehe...

@bie: alhamdulillah kan..tula...kena masuk gear da ni...hehe..all the best untuk kita b2b 2013...hehe...

@fifi: hehe...save the date fi...thanks....kau lg dah x lame fi...all the best fi!! =)

anakpakshaikh said...

dah boleh start mencari barang2 kahwin.... tak paham boleh tanya pada kitaorg

AyongAtikah Zaid said...

@zura: thanks!!geng ex-b2b mmg baik2..hehe..orait..=)

Amalina Ali said...

Ayong bulan 6. Nana bulan 4. Alahai. Walaupun masih ada beratus-ratus hari lagi. tapi tetap risau.

AyongAtikah Zaid said...

tu la kan...rasa-rasa macam ada dah aura b2b tu...semoga dipermudahkan semuanya...nebes!!hehe..