❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 6, 2012

GIVEAWAY 9: "JOM JOIN FIRST GIVEAWAY STORY MORY"

Assalamualaikum w.b.t

selamat menyambut nuzul quran...nak tau info pasal nuzul quran x?

sambil-sambil melayari internet yang macam-macam ada ni, best jugak tau meringankan tangan memeriahkan giveaway yang kawan-kawan kita buat...hehe...

kali ni kita join 1st GA by story mory ok...


kalau nak join jugak, sila klik banner ye...
tuan punya blog suruh tag 2 orang...jadi ayong nak tag ANAH KU SAYANG dan NISAH KU SAYANG...hehe...

akhir kata..jom banyakkan zikir dan selawat...
semoga kita semua di bawah perlindungan rahmat Allah s.w.t dan diberkati segala rezeki yang dikurniakan...
aamiin...



6 comments:

anakpakshaikh said...

datang dari anakpakshaikh.blogspot.com. salam perkenalan dari zura

AyongAtikah Zaid said...

hehe...thanks...salam perkenalan juga..all the best on your big day..semoga selamat semuanya...aamiin... =)

sHima AzMir said...

zikrullah..pahala bganda di bulan ramadhan ini.tq join GA story mory
salam kenal...

AyongAtikah Zaid said...

salam kenal shima...you are welcome...thanks jugak sudi buat GA best ni...hehehe...=)

p0y0 iTu ShAye said...

hihi..harap-harap rezeki bulan ramadhan la ek ayong. :)

AyongAtikah Zaid said...

tu la..mana tau kan...hehe...jom meriahkan GA kwn2 blogger ni...kasi gegar! hehe...