❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 9, 2012

CONTEST 6: Ucapan Selamat Hari Raya To Eqbal Zack

Assalamualaikum w.b.t

Siapa nak duit raya dari Eqbal Zack??
Jom join contest beliau!
Cuma hantarkan ucapan hari raya yang kreatif kepada beliau, insyaAllah AEON BASKET HAMPER BERNILAI RM50 dan DUIT RAYA RM50 menjadi milik anda...

Untuk merasai sendiri feeling join contest, apa kata korang klik je link ayong bagi ni ok...sekelip mata korang akan sampai kat blog beliau, dengan syarat line internet korang laju la...kalau x, berkelip-kelip jugak mata korang..hehe...ok, klik link bawah ni ok...besar punya ayong bagi...


segala syarat-syarat penyertaan, cara nak join ada kat link tu ok...
so klik jangan x klik...
action speaks louder than words!
ayuh bertindak!
terlebih semangat pulak ye si ayong ni...
maka dengan semangatnya ayong nak tag ADIK KESAYANGAN AYONG la untuk join contest ni....

~Jom mengayat ucapan untuk eqbal zack~

No comments: