❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 13, 2012

POST 15: Kalau dah namanya rezeki tak ke mana...Alhamdulillah....

Assalamualaikum w.b.t

Biasa dengarkan ayat kat tajuk entri ni??
sama je konsep dengan ayat "kalau dah jodoh tak ke mana" kan?
sebenarnya bukan apa..ayong ada join satu GA ni... Salam Ramadhan Giveaway by Sweet Lizahanum...hadiah boleh tahan tau...GA tu dah tamat pun, keputusan pun dah keluar, boleh tengok kat entri ni... tapi ayong kurang bernasib baik...tak menang pun...takpelah...serius join GA ni takdelah mengharapkan kemenangan sangat, sekadar suka-suki..tapi kalau dah rezeki Allah s.w.t nak bagi, memang bersyukur sangatlah kan...hehe...
nak dijadikan cerita, kak liza yang baik hati ni memang sediakan hadiah yang banyak, suka GA yang macam ni...tak la sorang je yang dapat kan...kegembiraan tu lebih dirasai bila lagi ramai dapat hadiah..hehe..jadi sebab ramai yang menang, adalah beberapa orang ni yang tak bagi details diorang kat kak liza sampai hari ni...maka dengan lagi baik hatinya, pagi tadi kak liza telah meng'offer' 6 orang blogger yang tangkas dan cepat untuk meng'sms' address kepada beliau secepat yang mungkin kalau nak hadiah tu...wah!!! bestkan?? 
so, ayong pun dengan setangkas yang mungkin meng'sms' la kak liza...
dialog sms ayong dan kak liza pagi tadi...
ayong: assalamualaikum kak...kalau hadiah ada lagi ni..ni address saya...bla3...
kak liza: waalaikumussalam..tq..akak take note..ni yg ke 5..

maka...hati ayong sangatlah berbunga-bunga ok...kalau dah nama hadiah tu tak kisahlah sekecil mana pun, hati tetap happy macam dapat apa je kan...hehe...so malam ni kak liza dah up entri ni yang announce pemenang sms paling tangkas...terima kasih daun keladi kak liza!!!

begitulah cerita rezeki yang tak disangka-sangka pada hari ni...syukur alhamdulillah....hadiah tu kak liza cakap surprise, besok pos, insyaAllah sampai lepas raya...tunggguuuuu!!!

p/s: hadiah dari nuie yang menang GA Something handmade by nuie ummi cakap dah sampai kat rumah....tak sabar nak balik tengok dan pakai...hehe....thanks a lot nuie!!!

No comments: