❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 11, 2013

POST 143: Review Inner Tudung By Ayunar

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Nak review lagi boleh?hehe...
tadi dah panjang lebar review outfit kan...so sekarang sambung sikit lagi nak review inner tudung...
dalam pakej yang ayong ambil tu, inner tudung je yang takde sebab asalnya abg kamil suruh pakai tudung awning je yang dia akan sambung terus dengan shawl...tapi ayong taknak...so kena la cari inner sendiri...dilema jugak tau nak pilih style tudung ni..boleh baca sini kalau nak tau betapa dilemanya I...haha..
so akhirnya ayong pun decide nak pakai macam ayun, owner business Ayunar...
ni la dia ownernya...
proses pembelian kejap je, ayong pilih nak kaler apa, then ikut steps order, 2 hari lepas tu dapat terus...
ayong beli inner monotone dengan inner turban satin plain....hehe...tapi ayong beli yang kosong je...sebab mula-mula ingat nak mintak abg kamil yang buat beadwork kat turban tu bagi sedondon dengan baju, veil semua kan..tapi tiba-tiba bertukar sebab abg kamil suggest guna brooch je...lepas tu buat ala-ala hindustan....perghhh..ayong memang suka giler kot...sebab memang peminat tegar hindustan...haha...
maka jadilah hasilnya begini...



nasib baik kak ima MUA ayong tu berjaya pakaikan ayong cantik-cantik...jenuh jugak la nak men'center'kan brooch kat dahi tu...alhamdulillah cantik hasilnya....

Total damage:
Inner monotone: RM6/pc
Inner turban satin plain: RM25
Postage: RM6

Links:
Fb owner: ayun
Fb business page: Ayunar

last but not least, thanks a lot to D'Arienna Ekslusifkak ima MUAAyunar yang menjadikan ayong princess of the day...love it sooooo much!!!

4 comments:

s h a said...

Cantiknye ayong.Sesuai je ayong pakai inner tu.Berseri2 je ayong. :)

AyongAtikah Zaid said...

@sha: hehe...thanks sha...rindu nak cantik2 lg...blh x cmtu??haha..

SFaezah said...

nmpak seri pengantin nye..colour tu suits u very well :)

AyongAtikah Zaid said...

@faezah: hehe...thanks dear..=)