❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 4, 2013

POST 137: Review Post Wedding Photoshoot @ Taman Saujana Hijau

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Hollaaaaa!!!
lamanya tak membebel...patut rasa macam tak sempurna je hidup ni...huahuahua...
nak sambung review..boley???
latest review ayong pasal post wedding photoshoot kat taman botani, putrajaya...
kalau belum baca boleh klik link ni ye...
~POST 135: Review Post Wedding Photoshoot by Matsu Fotoshoot~
so meh nak sambung...lepas kitorang berjimba dalam hujan renyai-renyai kat taman botani tu, agak-agak cuaca macam dah ok, abang tu ajak pergi taman saujana hijau @ taman eropah pulak....kitorang yang agak jakon ni ikut jela, asalkan cantik...bila sampai je taman tu memang cantik ok...lagi best sebab baru lepas hujan, takde orang kat taman tu..so bolehlah kitorang buat taman tu macam kitorang yang punya...hehe...
ok, sebab mood nak mengarang belum balik 100%, so tak mampu nak membebel panjang-panjang...
korang layan gambar la ye..





love all the pics!!!
nanti ayong sambung yang night version pulak ek...
hamekaw sampai ke malam...photoshoot sampai pengsan!hehe....

No comments: