❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 20, 2013

POST 133: Review My MUA

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Morning everybody!!
terasa tak kebahagiaan di setiap post sekarang?hahaha....
ok, nak sambung review boleh?
kali ni nak review MUA ayong la...sebelum ni ayong pernah buat pre review pasal MUA ni...
kalau nak baca klik link kat bawah ni ok...
~Pre Review MUA~
lepas tu ayong janji kalau dia mekap ayong cantik-cantik, ayong nak tunjuk gambar sebenar dia kan?
ni haaaaa......

dia mekap orang kan so semestinya muka dia kena cantik dulu...baru boleh percaya...hehe....

Alhamdulillah k.ima memang make up ayong cantik sangat..ramai orang puji...family, pakcik makcik sepupu sepapat semua terkejut...along pun macam tak percaya bini dia secantik itu...hahaha....sebab ayong ni bukan jenis make up langsung selama ni...ayong yang diorang kenal sangatlah sempoi, kuar rumah paling-paling banyak pun pakai bedak johnson dengan lipbalm...tu paling banyak la...haha...
sampai ada tulis kat guestbook macam ni....

ucapan dari maksu ayong..."tetibe ayong lawa sangat hari ni..." hahaha...

haaaa....nampak tak?hahaha....
so memang puas hati sangat...memang berbaloi-baloi...harga k.ima letak pun takdelah mahal sangat...
pada ayong murahlah....2 kali make up RM350...murah kan?
k.ima ni pun baik je....senang la bekerjasama dengan dia, punctual, sangat sempoi, ramah tapi bukan kuat membebel ye...sebab sebelum ni ada la kalau pergi buat facial ke make up untuk dinner ke mesti orang yang buatkan facial or make up kan tu membebel muka ayong tak jaga, banyak jerawat....
sentap tau....huhu....k.ima ni dia rilek je make up kan....
and hasilnya kebabom! nak tengok??jom layan gambar...hehe...

tau dah tudung gaya mana sesuai dgn muka...haha...
make up untuk nikah...suka gaya tudung ala ala hindustan tu...hehe...
make up untuk majlis resepsi....paling suka!yg penting nampak kurus...hahaha....
so ayong memang sangat-sangat recommend k.ima ni untuk b2b area johor...kalau jauh pun k.ima boleh consider....roger je dia ok...ni contact num dia...0177120072...
ni link facebook dia...Sarimah Othman....
thanks a lot k.ima jadikan ayong wanita tercantik masa hari bersejarah ayong...
sampai along kan dia buat ayat macam ni...
"sayang cantik sangat masa kita kahwin hari tu, sampai abang tengok semua perempuan sekarang takde yang lebih cantik dari sayang...."
hahahahaha.....hati isteri mana tak bahagia oiiiiiii bila suami puji.....hahahahaha...
ok, done review MUA.....jom sambung kerja...nanti kita sambung review ye....hehe....caucincau!

p/s: semalam kan saja google tanda-tanda kehamilan, tetiba terus macam rasa tanda-tanda tu semua, apakah perasaan ini???melampau sungguh....hehe....

No comments: