❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 8, 2013

POST 140: Korang Suka Conteng Buku Tak? Hahaha...

❤Bismillahirrahmanirrahim❤
Assalamualaikum w.b.t

Alkisah masa tengah khusyuk nak siapkan paper untuk draf pertuduhan, selak la balik buku law yang guna masa belajar kat usm dulu...tak salah masa third year pakai buku ni untuk paper forensik..paper forensik semua pasal akta undang-undang yang sangattttt membosankan...huahuahua...
so kalau dah bosan, ni la bahananya...suka conteng buku...dan masa ni tengah kemaruk bercintan cintun la ni gamaknya...hahahaha....bila tengok page ni terus rasa macam....apa kejadah la ko ni yonggg...haha...
nasib baiklah dah selamat semuanya...dah jadi laki i pun...kalau tak, pengsannnnn....hahahaha...

masa ni feeling-feeling baru kawan, kita panggil along wan...kahkahkah...
sweet memory ever...hehe...
korang ada habit macam ni jugak ke????
hahaha...

9 comments:

Diyana said...

hahaha
my teacher back in school once said, klu kita suka tulis nama (eg: diri sendiri, family, bf/gf etc), mkna nya kita syg org tu... heee~

AyongAtikah Zaid said...

@diyana: hahahaha....giler x syg skrg ni...hahaha...alhamdulillah jodoh dah tersurat...hehe...terasa sgt remaja men conteng2 buku...klu skrg buat mcm buang tebiat je..haha..

Diyana said...

xde nye buat tebiat
(sbb diri sendiri masih buat) kah3

AyongAtikah Zaid said...

@diyana: erkkk...ok, kite mmg remaja sokmo...haha....

Diyana said...

kennn~
remaja sokmo... ahakz!

orked violet @ SYA said...

same La kite ayong... huhu

AyongAtikah Zaid said...

@sya: yeay!!blh gang...konon2 sweet la kan..tp mmg sweet la rasa bila lepas bape taun trjumpa blk..kenangan manis sungguh..haha..

Amalina Ali said...

kehkehkeh. nana selalu conteng belakang buku latihan seklah rendah dengan nama MHZ. Lepas tu bukan nama samaran ke apa taw. Nama penuh siap dengan bin sekali.

Memang lah cikgu dapat detect dengan siapa si minah gedik ni bercinta. mihmihmih.

AyongAtikah Zaid said...

@nana: hahahaha....ade simpan lg x?mesti trgelak kn klu igt blk...x sangka tu jodohnye...haha..