❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 15, 2012

POST 61: Review Hadiah Giveaway Lori Oreo by Cik Lily Putih


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

entry ke 6 untuk hari ni?
rasanya ada something wrong dengan ayong hari ni...ayok!
apa pun, layankan aje la ye....hehe...
by the way, entry ni patut dah lama buat...sebab dah lama dapat hadiah tu...sorry cik lily putih...
ayong langsaikan hutang sekarang ye...
seperti biasa, hadiah giveaway yang ayong dapat, ayong akan buat review hadiah tu dengan blog organizer...so, lets check it out!
banner giveaway
giveaway ni memang sangat menarik perhatian ayong sebab ayong memang jatuh cinta dengan lori oreo comel tu..first time jumpa kat jusco, tapi masa tu tinggal sikit lepas tu banyak dah kemek-kemek, tak mau la beli...then tak berapa lama lepas tu ayong terjumpa giveaway nak bagi hadiah lori comel ni...so haruslah menjoinkan diri...and ayong memang put an effort join giveaway ni sebab ayong memang nak sangat hadiah ni...salah satu giveaway yang ayong join sebab nak sangat hadiah tu, selalunya dok join suka-suka je...hehe...
so, ni entry ayong yang dipertaruhkan...
dan ni result dia...
dan Alhamdulillah....I got it!! hehe....
so sekarang benda ni dah jadi hak milik ayong...here it is live from my blackberry!




biskut tu semua dah selamat ye...hehe...dan lori tu masih tersimpan rapi...
ada projek nak buat dengan lori tu...hehe...

REVIEW BLOG
Ok...habis cerita hadiah....now, it's time for the blog!

kalau sesiapa yang selalu usha blog cik lily putih korang mesti sedia maklum cik lily putih ni adalah reviewer terbaik! reviews yang beliau buat memang mampu buat kita tertarik, terliur, teringin dan segala terrrr la....best woooo!!!that's why beliau selalu dapat join event best-best....lepas tu dapat macam-macam....itulah beruntungnya kalau jadi seorang blogger yang rajin dan ada skill...congrats cik lily putih!
korang tak percaya eh?
takde bukti macam mana nak percaya kan....
jangan susah hati....ayong bagi bukti ye....
ni antara latest entry beliau yang best!
Lagi Kisah Dengan Kasut SCHOLL
Contest Baik Punya Menanti Di BCard Mobile App. Jom Cepat Ek
Hidangan Chef Ezani Kini Di MyChef
ok, cukuplah kot...kalau tengok dia punya food review lagi tak boleh tahan wehhhh.....dari kenyang terus jadi lapar....huhu...so ayong tak sanggup nak letak kat sini.....huhu...
kalau korang nak tengok, sila terjah blog cik lily putih ni cepat-cepat...or korang akan ketinggalan lagi banyak review yang best-best!

last but not least, thanks cik lily putih and mr.big sebab bagi menang lori comel itu!
semoga terus kekal jadi blogger yang best!!




2 comments:

sarahhernyzar said...

bestnya dapat lori oreo. comey. hehe. camne progress wedding preps ? sara datang tanya khabar. lama x singgah blog b2b :)

AyongAtikah Zaid said...

Hehe...thanks sara tye kaba...wedding preps tgh tgu masa free nak g bridal...sgt bz dgn keje skrg..huhu...yg pntg mcm dewan dah confirm, catering nak double confirm...diy project mcm biase slow n steady...hahaha....