❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 31, 2012

GIVEAWAY 48: Wajihah Rashid: Giveaway Time! :)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

yok join giveaway lagi...
maaflah ye asyik giveaway dan giveaway...tuan blog ni memang suka mencuba nasib...hehe....
jom kita tengok pulak apa cerita giveaway yang ini...layan...zasss!

skin and body mini set
DIY Box in Box
SYARAT PERTAMA:
SKIN AND BODY MINI SET VS DIY BOX IN BOX
mana satu pilihan hati????
ayong pilih DIY BOX IN BOX!
sebabnya as bride to be memang pantang jumpa word DIY ni...hehe...
lepas tu ayong rasa benda ni akan berguna untuk buat jadi kotak doraemon ayong masa wedding nanti untuk letak segala bagai benda-benda comel (contoh: pin, brooch, jarum peniti, gunting, benang, jarum dan lain-lain) yang akan diperlukan semasa emergency di hari kejadian nanti...so diharapkan takdelah kejadian pengantin menggelabah...mintak dijauhkan....aamiin...
plus ayong memang sangat perlukan box macam ni untuk simpan segala bedak, make up (tak banyak, tapi ada tau), sikat dan sebagainya....kesian tau sekarang semua dok campak je dalam bakul yang dapat masa dapat hamper raya tahun lepas...tak ke'perempuan'an sungguh....huhu....kalau nak beli sendiri benda-benda macam ni, memang tak la kan..tak pernah masuk dalam kepala otak..so memang  bagus kalau dapat hadiah macam ni...hehe....

SYARAT KEDUA:
selepas berjalan-jalan dalam blog wajihah ni, ayong rasa entry yang paling ayong suka adalah........
Pengalaman dalam dewan bersalin
ayong memang teringin sangat nak tengok orang bersalin secara live...dulu praktikal kat hospital tak berpeluang nak tengok...walaupun takut, tapi nak try jugak tengok...so, sebab tak dapat tengok lagi dengan mata kepala sendiri, bila dengar orang cerita pun dah suka...hehe...

SYARAT KETIGA:
Mangsa tag ialah my sismy housemate, my b2b friend dan my ex-b2b friend.

~KLIK SINI YE UNTUK LEBIH DETAILS~

2 comments:

Amalina Ali said...

wahhh... kita di tag lah... nk kena buat ni... :)

AyongAtikah Zaid said...

jom2 join nana!:-)