❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 7, 2012

GIVEAWAY 40: GA Handbouquet By AAWD


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


dah terbiasa kalau join giveaway mesti nak kena letak apa-apa pic yg berkaitan...hehe...
so bila tengok je pic ni para b2b dan ex-b2b mesti dah sedia maklum kan siapa Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD ni? betul tak? sila angguk ye...hehe..
sebab ramai dah kenal, rasanya ayong tak payah la bagi introduction panjang lebar kan? mila pun suruh buat entry simple je..karang bagi panjang-panjang kena reject pulak..hehe...
untuk yang baru nak kenal Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD, dalang di sebalik vendor adalah mila...comel je nama kan? orangnya pun comel tau...hehe...
sejak ayong berjinak-jinak dalam dunia b2b ni, Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD merupakan salah satu vendor yang terawal yang ayong kenal dan usha...sebabnya ayong suka konsep Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD ni, dia low budget, tapi hasil memang kebabom..kebabom tu bukan bermaksud pelamin yang sarat bebenor sampai tak nampak pengantin, apa yang ayong perasan bila tengok hasil Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD, diorang mesti buat pelamin or mini pelamin tu simple pakai tirai je, tak perlu nak ada backdrop kerawang sarat-sarat sangat, tapi dari yang simple tu diorang mampu buat sesuatu yang lain dari yang lain, yang bila tengok terus akan terjatuh cinta....serious ni...tak tipu! sebab ayong memang selalu usha facebook Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD ni...hehe..tak percaya lagi ya? ok, ayong tunjuk la sikit gambar ok..sikit je tau, kalau nak banyak-banyak korang terjah sendiri page Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD ye...hehe...


ok, dah cukup! hehe...kesian korang kan..baru je nak layan cuci mata...hehe...don't worry...nanti last sekali ayong bagi links yang korang boleh terjah untuk cuci mata puas-puas ok...hehe....
sekarang, nak cerita pasal satu lagi benda yang memang ayong sangat idamkan dari Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD ni...cuba teka??hehe...
of course la handbouquet dia...sangat awesome! tu yang asal mila buat giveaway or contest je hadiah handbouquet mesti nak join...dengan harapan pasti akan ada rezekiku...hehe...
serious cakap handbouqet Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD  memang sangat marvellous! memang nampak cantik je...tak mau cakap banyak la..kita layan gambar sekeping dua...then korang nilai sendiri ye..
ops...tadi cakap sekeping dua, terempat pulak..sebab semua cantik-cantik, susah nak pilih tau..hehe...
entry pun dah terpanjang ni...sorry mila, jangan reject tau...hehe..
amacam lepas layan gambar-gambar ni?
ada rasa nak terjah page Azmah Ahmad Wedding Decor & Events @ AAWD tak?
mestilah kan! 
so, ni ayong bagi links yang korang boleh terjah ok....tak rugi...selain buat pelamin, mini pelamin dan handbouquet, boleh sewa macam-macam wedding item tau...so, sila terjah ok...

blog owner: Mila
email: azahmad.weddingdeco@gmail.com

dah terjah, lepas tu boleh join ga ni...the more the merrier!
last but not least, thanks mila sudi buat ga yang banyak untuk b2b...sangat-sangat menghargai...
dengar-dengar dah nak bukak butik ye...hehe...

p/s: alhamdulillah menang tempat kelima GA Atie featuring AAWD yang ni..bersyukur sangat...thanks a lot both of you! dah terbayang nak buat apa...semoga nanti makin berseri photocorner ayong dengan adanya spotlight itu....hehe....kalau dapat handbouquet dari mila, boleh la amik sekali nanti...mesti lagi berganda-ganda seri...dah berangan...haha....ok bye...jom balik kampung cuti!


9 comments:

cik mah said...

tahniah ayong....

AyongAtikah Zaid said...

Thanks cik mah! Doakan dpt hb dr mila pulak ek...trign sgt..hehe...

Iera'ra Nordin said...

good luck ayong ...hopefully kita sama2 menang lagi ..ehehehehe

AyongAtikah Zaid said...

thanks iera...aamiin...=)

ma.ashek : cy.yana said...

Good Luck Ayong. Yana pun join GA AAWD. Hehe. ;)

AyongAtikah Zaid said...


Thanks yana! All the best for us!!:-)

Cik Anna Jamu Susuk Dara said...

Gud Luck Ayong...kite kwen tarikh yg same ek... 1 jun 2013???

^_^

Amalina Ali said...

kalau Ayong menang, share dengan nana eh hadiah. :)


good luck ayong. :)

AyongAtikah Zaid said...

@anna: yup! Sama...yeay!! Semoga semua dipermudahkan untuk kita...aamiin...

@nana: ok,set!:-)