❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 20, 2012

GIVEAWAY 44: "GA by Alya Syaqiera: COLOR BLOCK YOUR OUTFITS!"


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


kalau nak join klik banner ye...
nak join ni senang je...pertaruhkan gambar korang pakai outfit yang colour block...
gambar yang best akan jadi juara!

so, ni gambar yang ayong pertaruhkan....


ada macam COOL BLOG punya kaler tak?
boleh jadi duta COOL BLOG tak?
hahaha...

sama tak? nak ganti heliza helmi boleh? hahaha....
so ayong bagi nama tema outfit ni COLOUR BLOCK COOL BLOG!
gittew...hehe...
semoga ada luck menang giveaway ni...aamiin...
kena tag 5 orang atau lebih, tapi ayong nak tag semua yang baca entry ni la...insyaAllah lebih 5 orang...
jom join ye korang!
last but not least, untuk alya, thanks for organizing this great giveaway..
semoga sentiasa di bawah perlindungan rahmat Allah s.w.t....aamiin....





7 comments:

Alya Syaqiera said...

tq support GA i. all the best ya! =)

AyongAtikah Zaid said...

You are welcome! Just nak memeriahkan ga bloggers!:-)

Diyana said...

cantik baju~
hope ayong menang.. yeay~

Amalina Ali said...

perhhhh.... peplum seyhhhh... cantik baju ayong. memang cool blog habis lah. :)

good luck ayong!

AyongAtikah Zaid said...

Thanks nsna n diyana!hehe...

AyongAtikah Zaid said...

Alamak..typo error...ampun nana!

Alya Syaqiera said...

http://alyasyaqiera.blogspot.com/2012/12/pemenang-giveaway-1-color-block-your.html