❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 29, 2012

GIVEAWAY 46: Jom Join My Birthday Giveaway By Sweet Lizahanum


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


ayat dalam gambar tu sudah terang lagi bersuluh ye!
apa tunggu lagi?
jom menjoinkan diri masing-masing...
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tau??
hadiah best-best tau...nak tau???
ayong taknak bagitau kat sini, so korang kena terjah sendiri post sweet lizahanum ye..supaya keterujaan korang nak join lagi bertambah...hehe...
sila klik banner ye untuk lebih details....
pat-pat siku lipat, siapa join, dia dapat...hehe....

~tiba-tiba mood nak berperibahasa je bila buat entry ni...layankan aje la...~

No comments: