❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 15, 2012

GIVEAWAY 41: Anniversary Giveaway Sweet Lizahanum From Bangkok


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


entry ketiga untuk hari ni...big claps for me!!
dan entry kali ni untuk join giveaway...tolong tepuk sekali lagi...hehe...
I love giveaways!!!
so big thanks to sweet lizahanum sebab sudi organize giveaway lagi...
ayong pernah ada rezeki dengan giveaway sweet lizahanum dan alhamdulillah hadiahnya ayong still guna sampai sekarang....kalau nak tau boleh tengok review di sini ye...
that's why ayong excited jugak nak join for second time...di samping memeriahkan giveaway ni harap-harap ada rezeki menang lagi...hadiah dia import tu dari bangkok....jangan main-main tau...nak tunggu pergi sendiri entah la bila...ke ada orang nak buat giveaway bagi hadiah pakej holiday??hehe....
tapi kan taknak la pergi thailand, gaduh sebab thailand jahat main bola...hahahaha....
ok, sudah-sudah la tu...tak mau cakap banyak...kepada korang-korang, jom join giveaway ni..sangat simple....buat entry promote giveaway ini sahaja...simple right???
jangan tunggu lagi...jom join kawan-kawan...the more the merrier!!
psstttt.....hadiah pun akan jadi merrier tau...hehe...

nak join sila klik banner ye..thanks!!

~THANKS SWEET LIZAHANUM FOR ORGANIZING THIS SWEET GIVEAWAY~

No comments: