❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 15, 2012

GIVEAWAY 43: First Blog Giveaway by BlogIyfahJo


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

nak join lagi satu je giveaway untuk hari ni boleh???
boleh la ek....hehe...
sebab giveaway ni macam sangat menarik....ayong dah berapa lama simpan dalam list giveaway, tunggu masa je nak buat entry...so memang haruslah memanfaatkan masa yang ada hari ni...hehe....

giveaway ni takde banner or any gambar....tapi macam biasa la, ayong mesti nak letak jugak...hehe...
so pinjam header ye iyfah...hehe...


rasanya among b2b and ex-b2b korang mesti ada yang kenal kan blogger ini???
bestnya tengok gambar dia...hehe....
so disebabkan ayong belum dapat lagi merealisasikan impian nak pergi sana, so kalau dapat ole-ole dari sana dulu pun ayong dah sangat happy....jadi join giveaway ni adalah satu langkah yang tepat!
iyfah bagi can kat kita untuk mintak barang apa yang korang nak untuk iyfah bagi sebagai hadiah kalau korang menang iyfah akan belikan hadiah tu....bestnya!!!
hmmmm......ayong sangat suka tshirt kaler hitam yang ada   I LOVE .... kalau pergi holiday mana-mana memang beli tshirt tu...setakat ni dah kumpul beberapa tshirt macam tu...kalau boleh iyfah tolong belikan tshirt tu ye...kalau boleh belikan couple tshirt lagi best! kalau tak nanti ada orang nak curik tshirt tu...hehe...
lebih kurang macam ni la..tak kisah la i love apa pun...hehe..
ok, cukuplah tu kan...iyfah suruh bagi satu je..jangan nak lebih-lebih ye...
tapi chop!
iyfah ada nak bagi hadiah lain jugak tau...ada 5 lagi...jom layan!

1. eiffel tower keychain (best!! salah satu tempat impian)
2. eiffel tower replica (lagi best!! tak dapat tengok live, tengok replica pun jadila..hehe..)
3. pashmina from turkey (best jugak!!! suka pashmina!!! labuh dan selesa..)
4. keychains from south korea (bukan peminat korea, tapi along minat...dia mesti suka ni...hehe..)
5. ireland fridge magnet (dulu pernah berangan nak sambung belajar kat ireland...hahaha...)

tak kisah la apa pun...semua best!!
so korang-korang apa tunggu lagi....jom join...best ni....
iyfah suruh tag 2 orang, tapi ayong nak tag semua orang la...the more the merrier!!
kalau nak join klik sini ye...
sekian sahaja....bye!!

~THANKS IYFAH FOR ORGANIZING THIS GREAT GIVEAWAY~



2 comments:

iyfahjo said...

thanks ayong for joining in! hope u r the lucky winner!!

AyongAtikah Zaid said...

You are welcome iyfah! Aamiin3...:-)