❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 8, 2012

GIVEAWAY 30: GIVEAWAY LORI OREO COMEL DARI www.ciklilyputih.com


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t


wah!!!
ayong sangat suka giveaway yang ni..yeay!!
sebabnya dulu ada sekali pernah berniat nak beli jugak lori oreo ni, kebetulan masa tu nak beli biskut oreo, tapi malangnya lori oreo yang hanya tinggal beberapa biji je macam dah tak berapa cantik, ada kemik-kemik, yang dah terbukak...sedih sangat tak dapat beli...so bila jumpa je giveaway ciklilyputih ni, memang excited giler nak join...untuk giveaway yang ni memang ayong harapkan menang..really fall in love with the lorry!hehe..
thanks a lot www.ciklilyputih.com for organizing this superb giveaway!

JOM LAYAN POST YANG IKHLAS DARI HATI NI OK!

~komen ikhlas dari ayong mengenai blog www.ciklilyputih.com~
setulusnya ayong rasa betul-betul rendah diri nak komen blogger otai ni sebab ayong pun baru setahun jagung dalam dunia blogger ni....apa pun, sebab nak cuba dapatkan lori comel ni, ayong gagahkan jugak la komen ye....
1) banyak review yang best! sesungguhnya review-review macam ni memang sangat membantu orang-orang lain dapat gambaran tentang sesuatu benda..contoh macam hotel, kalau tengok gambar, kat website semua nampak indah, tapi ada yang bila pergi, rupanya indah khabar dari rupa...so bila ada review macam ni, gambaran tu lebih jelas...teruskan review yang best-best tau sebab tak ramai orang rajin review termasuklah ayong...hehe....korang boleh terjah review kat link-link kat bawah ni ok..
HOTEL REVIEW
FOOD REVIEW
MOVIE REVIEW
PRODUCT REVIEW

2) post banyak gambar, cantik-cantik pulak tu, jelas, terang, kalau tengok gambar makanan tu memang sangat menggiurkan la..berbunyi-bunyi je perut ni bila tengok...hehe...memang terbaik!!
tak percaya????
silalah terjah link food review yang ayong bagi tadi...bukan taknak letak pic kat sini, tapi tak tau nak pilih mana satu...semua best!

3) untuk design, pilihan warna, jenis saiz tulisan semua ayong rasa dah ok...lagipun, pada ayong tu semua melambangkan peribadi seseorang, kalau dia seorang yang simple, tak salah kalau blog tu simple..yang penting isi-isi yang ada dalam blog tu..tak guna kan kalau blog meletup kebabom tapi isi takde..kan? cuma satu je, saiz dan warna tulisan untuk tajuk tu mungkin boleh dibesarkan sikit pastu buat warna yang kontra dengan background..sebabnya saya tak nampak tajuk entri..tajuk tu penting untuk menambah rasa teruja nak baca entri tu kan..hehe...

~pandangan tentang apa yang patut ditulis~
untuk pandangan ni, mula-mula ayong harap blog ni dapat menambahkan lagi hotel review, food review...sebab ayong memang sangat suka tidur hotel dan makan...hehe...
tapi blog ni mesti lagi best kalau ada:
1) review pasal tempat shopping yang best..tak kisah la kedai ke, blogshop ke, facebook punya online shop ke yang awak pernah shopping..yang ni macam kurang lagi orang review...penting ni, so orang boleh survey mana yang best dan berbaloi nak habiskan duit, dan boleh cegah kena tipu jugak..sebab banyak kan online business ni yang menipu..kena pandai pilih..bila ada review sedikit sebanyak memang membantu...hehe..

2) pasal resipi..tak kisah la dari yang simple-simple pada yang complicated ke..dengan tips-tips masak sekali...walaupun dah banyak jugak kan blog resipi tapi cara masak setiap orang tu berbeza-beza...so, yang ni kalau lagi banyak lagi bagus..hehe...

3) tips-tips kecantikan yang murah, senang dan berkesan!

alright..rasanya tu jela dulu kot..
kalau ada tambahan nanti tiba-tiba dapat ilham ke ayong tambah ok..still valid sampai 14/10/12 kan..
setakat ni dulu ok komen dan cadangan ikhlas dari seorang blogger untuk blogger..hehe...
semoga terus berjaya menjadi blogger yang best!

2 comments:

CikLily Putih said...

wah banyak cadanGan membina, baGus Gak ni. terima kasiH sebab join ye

AyongAtikah Zaid said...

Hehe..thanks cik lily putih!harap2 blh mng lori...hehe...:-)