❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 29, 2012

GIVEAWAY 45: GIVEAWAY YANG CUN BY SUPERCUN WEDDING!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah...masih diberi kesempatan nak tulis dalam blog ni....life is super duper busy!
macam banyak je nak cerita, tapi apa-apa pun kita join giveaway dulu la ye..
later kita story mory okeh...hehe...

macam biasa....kita letak banner untuk giveaway dulu ye...

cun tak?
haruslah cun...sebab organizer giveaway ni nama dia SuperCun Wedding...cun sangat nama dia...
first time tengok nama pun dah rasa cun, second time dan seterusnya memang lagi cun la kan bila usha hasil kerja diorang....memang kena dengan nama...SuperCun Wedding!

korang pernah dengar tak nama SuperCun Wedding?

introduction of SuperCun Wedding
sejujurnya ayong baru je mengikuti perkembangan diorang...
tapi sejujurnya juga first time ayong usha hasil kerja diorang ayong sangat suka cara diorang meng'unik'kan sesebuah wedding...
kenapa ayong cakap macam tu?
sebabnya ayong rasa konsep yang ayong nak buat dalam wedding ayong adalah sama dengan apa yang diorang tawarkan..kalau kebiasaannya pengantin sangat pentingkan pelamin yang gah tapi ayong pulak sangat mementingkan photocorner dan guestcorner dalam wedding ayong sebab ayong taknak ada pelamin...jadi idea-idea yang ayong tengok dari SuperCun Wedding memang sangat best dan membantu ayong untuk set up photocorner dan guestcorner ayong...
kalaulah diorang ni dekat dengan rumah ayong, confirm dah hire untuk set up photocorner ayong..hmm..
ok dah, jangan sedih-sedih...kalau tak dapat hire pun, dapat pinjam idea boleh kan SuperCun Wedding?
nanti kita bagi credit boleh?hehe...
berbalik pada cerita SuperCun Wedding ni..ayong sangat suka dengan ayat diorang yang ini...

Kepakaran kami:
1. Photobooth:
Photobooth kami berdasarkan Wedding Theme pilihan customer (cth: retro/english vintage/malay vintage/tradisional/balinese/fairy tales/arabian etc) ..lebih pelik, kami lebih suka...tp kami plg ♥ vintage! ;)

2. Guestbook Corner:
Kami mementingkan kreativiti dengan menggunakan alatan2 yg pelik untuk tetamu anda menyampaikan ucapan pengantin baru kpd anda. 

lain dari yang lain!
macam best kan...lepas baca ayat-ayat ni terus macam nak usha apa yang pelik sangat tu...hehe...
korang ada rasa macam tu tak?
kalau ada, jangan risau..ayong tengah baik hati ni..jom ayong share gambar-gambar hasil kerja diorang ye...
kita go through part by part ye...sebab baik hati sangat ni...semua nak share....hehe...layankan aje...zasssss!

PHOTOCORNER
memang cun kotttt!!!! jatuh cinta kali ke infinit!!!
suka giler design photocorner ala ala pelamin begini....
close up...dulang tu sangat menarik dan tertarik ok...
tapi sekali lagi jatuh cinta dengan cermin ada pintu tu..comel giler!
yang ini pun comel!
memang deco diorang pelik-pelik...hehe...
cukup tak?
cukup la dulu ek....ada banyak lagi gambar lain nak share ni....hehe....

GUESTCORNER

guestbook corner tema piring hitam
smart!
oh...yang ini memang pelik!
awesome!
next!!!

CANDY BUFFET SET & CHOCOLATE FOUNTAIN
nyum..nyum...
oh comelnya.....
nak lagi???


RENTAL ITEMS

walkway/flower stand/flower box @ RM5/pc
buaian rotan @ RM100/week
kamera polaroid @ RM50/week
candy buffet & chocolate fountain items @ RM200/set
English Wood Signage (boleh customize nama sendiri) @ RM20
bekas hantaran @ RM15/set
set termasuk bekas hantaran, alas dulang dan dulang hantaran
kristal gantung
frames for photocorner @ RM20/set
dan ada macam-macam lagi!
boleh terjah sendiri ye...lagi puas hati...terus rasa macam nak DIY segala benda...hehe...
ni links diorang yang korang boleh terjah ye...

Supercun Wedding
http://supercun.blogspot.com/
http://www.supercun.com/
haaaaa......amacam???
macam-macam ada kan???
dan sememangnya unik dan pelik....
rasa puas hati dapat share cerita  SuperCun Wedding dengan korang semua...
seriously kalau korang berkenan, cepat-cepat roger diorang ni ye...takut kang melepas...tak dapek den nak nolong...bukan semua orang boleh supply benda unik dan pelik ni....hehe....
last but not least, thanks a lot  SuperCun Wedding bagi can kitorang buat review untuk giveaway...
untung-untung dapat cash money RM50 bolehlah tambah duit tabung kahwin....hehe....
semoga  SuperCun Wedding terus berjaya dan berjaya...
dengarnya baru dapat baby ye....congrats both of you! 
~semoga sentiasa di dalam perlindungan rahmat Allah s.w.t...aamiin....~







2 comments:

Encik Nasoha said...

wahh.. tahniah!! tunggu result xlama lg... :)

AyongAtikah Zaid said...

thanks! tula...x sbr tgu result ni....seronok tgk supercun punya design....mcm yg sy impikan...:-)xu