❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 31, 2012

POST 45: COUNTDOWN 7 MONTHS TO GO


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

wah!!!
google pic untuk 7 months to go, pic first yang keluar adalah ini!
sesuai sangat la dengan theme colour kitorang TURQUOISE + PINK kan?hehe...
so, 7 months to go to our big day...
dalam wedding checklist tak banyak dapat update...
tapi kalau ikut wedding timeline, target untuk bulan 10 semua dapat capai kecuali mintak tolong abah confirm dengan masjid pasal nikah..abah tak sempat lagi..
but I know my abah, anggap dah setel je la...nanti kita follow up ye..
dalam minggu ni pun nak setelkan photoprop dan segala yang boleh print dulu ye...InsyaAllah...
untuk bulan 11 ni macam banyak benda nak setelkan...harap-harap semua urusan dipermudahkan..aamiin..

p/s: alhamdulillah maybe rezeki nak kahwin, along dapat sambung kontrak kerja 3 tahun, naik gaji, and peluang untuk diserap tetap dalam government lebih besar...tapi dilema, bermakna dia mesti akan stay lama kat putrajaya, means ayong kena la mintak transfer sana..tapi ayong sayang sangat nak tinggalkan kerja kat johor ni...really love my job! huhu...tapi takkan nak pjj 3 tahun??mak tak sanggup nakkkk...huhu...berapa banyak tapi daaaa...nampak sangat dilema kan...huhu...mungkin perlukan pengorbanan...rancangan Allah s.w.t itu pasti yang terbaik...aamiin.....

9 comments:

fatehamohamed said...

phewww 7 months to goooooo...happy preparation ayonggg:))

p/s:..klu teha pon tak sggp nak jauh3 ngan hubby:))

cik mah said...

ayong 7 bulan lagi..cik mah 3 bulan lagi...huhuhuhu...berdebar2 pulak...

Amalina Ali said...

Berkorban apa saja Ayong. HIHI. Ayong bukan keje gomen gak ke? Mintak transfer kat sana la. Ceaaa... Senang je Nana main suruh-suruh. HAHA.

AyongAtikah Zaid said...

@teha: thanks dear!! tula kan..klu setahun blh terima lg kot...klu 3 tahun lame tu...silap2 anak da 2, tp dok jauh2..x bestnye!!

@cik mah: tula...tgk cikmah update preps seronok je..mcm2 da setel...hehe..

@nana: aah keje gomen gak...tp syg nak tglkan environment keje kat jb ni...xde jem, keje best..pindah sana nnt tkt x best..fenin2..

chibi neko said...

nisah pon xnk ayong pindah jejauh..!
papepon wish u all de best.

xbasar nak tengok bunye ayong siap

AyongAtikah Zaid said...

huhu..housemate dah komen...baru nak secret2...haha..nnt kena beli pearl dulu baru dpt smbg...x sempat lg nak g beli...bz bebenor minggu ni dgn 'minah shamala' tu...hahaha...

chibi neko said...

whOOppsss...!
hahahaha..tebabas...

hehehe...besela "MzS" mane bley xkecoh

chibi neko said...

eih..salah eja la y atas tuh..baru prasan
*xsabar

AyongAtikah Zaid said...

haha...ayong pun baru perasan...=p