❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 25, 2012

POST 44: Review Hadiah Giveway Happy Two Years Together by The Photobooth Corner


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t

Masa masih ada!
disebabkan lambat lagi nak tunggu pukul 5 ni, jom kita review lagi satu hadiah...hehe..
review kali ni untuk Giveaway Happy Two Years Together by ThePhotoboothCorner @ diba!
giveaway ni pun dibuat sempena anniversary jugak..tapi anniversary diba dengan partner dia...sweet je kan anniversary buat giveaway..mungkin nanti satu hari nanti ayong pun nak buat jugak la..salah satu cara nak share kegembiraan dengan orang lain...hehe....

untuk giveaway ni diba mintak kita buat entri bagitau kenapa kita nak hadiah-hadiah yang diba nak bagi...oleh sebab ayong terlalu obses dengan photobooth corner sebab akan dijadikan corner penting untuk majlis ayong nanti, so ayong memang bersemangat betul join giveaway diba ni mengharapkan menang salah satu hadiah...hehe...so, ni link entri ayong untuk giveaway diba...kalau nak baca sila klik ye...

GIVEAWAY 14: HAPPY TWO YEARS TOGETHER

Alhamdulillah
akhirnya ayong dapat salah satu hadiah yang diba nak bagi...
WISHING TREE
yeay!!!
memang bersyukur sangat dapat wishing tree sebab memang tertarik betul dengan konsep abadikan kenangan cap jari dekat wishing tree...boleh simpan sampai bila-bila...thanks ThePhotoboothCorner!
jom tengok hadiah ayong dapat ek...hehe...

ni design yang ayong request
parcel yang baru diterima
berdebar nak bukak bubble wrap ni..hehe..
tadaaaa!!
ni la dia...wishing tree ayong dengan 3 colour stamp pad (pink, hijau, merah)
sama tak macam gambar atas sekali? hehe...
close up stamp pad
perasan tak wishing tree yang dah bercop je ada gambar? sebabnya excited sangat, tak sempat nak snap picture yang belum dicop...adik kecik ayong la yang paling excited tu...hehe..kalau boleh habis semua daun dia nak cop...hehe...so far, sangat puas hati dengan wishing tree ni..kalau dah penuh cop semua daun warna warni mesti tersangat comel...boleh gantung kat rumah kenangan seumur hidup...hehe...
 sekarang dah balut balik cantik-cantik, nanti 1/6/13 kita bukak balik boleh main cop-cop ye...hehe...

ONCE AGAIN, THANKS A LOT THEPHOTOBOOTHCORNER @ DIBA!

REVIEW ORGANIZER
ThePhotoboothCorner, nama yang tak asing lagi di kalangan b2b kan? semakin hari semakin sukses...alhamdulillah...congrats TPC!
sekarang ni buat photobooth corner dalam wedding kira jadi trend la kan...sebabnya kita dah mula sedar yang wedding ni bukan setakat orang datang makan dan balik, tapi ianya satu hari yang amat istimewa yang mesti kita simpan dalam memori hidup kita sampai bila-bila..so dengan adanya photobooth corner, tetamu yang datang boleh abadikan kenangan untuk pengantin...dengan kos yang berbaloi, tidak semahal pelamin dan lebih mesra tetamu, idea photobooth corner memang sangat awesome!
so, ThePhotoboothCorner memang mengambil langkah yang tepat menawarkan khidmat untuk menyediakan photobooth corner untuk wedding...diharapkan bisnes ThePhotoboothCorner akan terus berjaya dan lagi berjaya...aamiin...
untuk korang yang berminat nak adakan photobooth corner dalam wedding, boleh usha-usha ThePhotoboothCorner sebab hasilnya memang terbaik!
jom layan gambar photobooth corner by ThePhotoboothCorner...


di samping photobooth corner, ThePhotoboothCorner pun ada menawarkan servis prewedding photoshoot, canvas printing, wishing tree frame, guestbook, guestcorner, sewa easel, polaroid dan macam-macam lagi...
jom layan gambar lagi..hehe...

guestcorner
deco guestcorner
guestbook
wishing tree
photo canvas
banyak kan??? kalau nak list semua memang panjang berjela-jela la post ayong yang ni...hehe...
so kalau korang nak cuci mata lagi, apa kata korang terus terjah facebook or blog ThePhotoboothCorner..ayong bagi details ok...

EMAIL: adibahzack6@yahoo.com
PHONE NO: 0162065767

sesiapa berminat, cepat-cepat usha ThePhotoboothCorner tau....diba ada buat promo raya haji...tapi ayong rasa memang tak rugi kalau korang selalu usha ThePhotoboothCorner ni, sebab diba ni rajin buat promo...hehe....

last but not least, thanks a lot ThePhotoboothCorner!
ayong doakan yang terbaik untuk ThePhotoboothCorner dan diba..semoga terus berjaya di dunia dan akhirat..aamiin....






7 comments:

Amalina Ali said...

Untungnya ayong dapat wishing tree ni. jimat jimat. :)

AyongAtikah Zaid said...

alhamdulillah...kalau x dpt ni mmg xdela jwbnya...hehe....

FarizAtie said...

CONTEST BERMULA DEAR...http://miszatie.blogspot.com/2012/10/1st-contest-for-b2b.html

lovelyadibah said...

ayong!!hehe baru dapat view:) thanks alot tau:)

AyongAtikah Zaid said...

@atie: thanks a lot bagitau..insyaAllah nnt ayong join ye...:-)

@diba: you are welcome...you deserved it!:-)

MiSsJue said...

cantiknyee!

AyongAtikah Zaid said...

@miss jue: thanks a lot! kalau nak tempah boleh roger diba...hehe...