❤ Followers ❤

❤ anniversary ❤

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 18, 2012

POST 38: Shopping Untuk DIY Project.


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum w.b.t

yuhuuuuu!!
DIY project is coming!!!

Jom tengok apa yang ayong dah shopping...

lampu ajaib (rm55 @ Cherry Land Plaza Angsana)

pili air ajaib (beli dengan lampu kat atas dpt free benda ni)

fridge magnet board + marker (RM10 @ Romantika Plaza Angsana)


marker pen (RM11.50 @ Tesco)

frame (RM5 @ Hinode Shop)

gam pistol (rm 11.50 @ Plaza Angsana)
4 batang gam (rm3 @ Plaza Angsana)

sebab takut tersalah pilih dawai, so ayong ambil 5 jenis dawai...hehe...saiz 20, 22, 24, 26, 30..
1 paket dawai (rm0.80 @ Plaza Angsana)

glitter foam
1 keping (rm2.20)
10 keping (rm18 @ MAS Craft Supplies)

nanti ayong reveal satu-satu ye apa projek-projeknya bila dah buat....
doakan semua urusan dipermudahkan, banyak masa lapang nak buat segala DIY ni, dikurniakan kesihatan yang baik, kerajinan yang melampau dan rezeki melimpah ruah ye...aamiin...



  

3 comments:

Amalina Ali said...

OK. Semangat semangat!

fatehamohamed said...

suke nengok pili ajaib..cepat3 reveal ye ayong..tak sabar nak nengok..heee:))

AyongAtikah Zaid said...

@nana: kalau ada anugerah b2b paling supportive, nana la kot orgnye..haha...

@teha: suka jugak...mmg berkenan dari dulu..yg tu bkn nak buat apa pun, nak letak hiasan kat meja photocorner je..hehe...jgn org g bsh tgn kat situ udah lerr...hehe...